Keep your eyes on your baby!

26 januari 2018

In tegenstelling tot traditionele babyfoons en babymonitor, met één apparaat voor de ouders en één apparaat voor de kinderkamer, zit de D-Link EyeOn Baby Monitor vol technologie waarmee je de volledige controle hebt vanaf je smartphone of tablet. Dat noemen wij nou eens handig.

Baby monitor

Wij hebben ‘m voor jullie uitgetest. Met de EyeOn Baby Monitor houd je je baby/kind goed in de gaten. Deze draagbare camera verandert jouw eigen smartphone in een veelzijdige, maar toch eenvoudig te gebruiken babymonitor. Sluit de camera draadloos aan via internet, dan kunt je je baby/kind overal in het oog houden. De babymonitor heeft talloze functies die je helpen bij de zorg voor je kindje, zoals nachtzicht en het volgen van bewegingen en geluiden. Hij kan zelfs lieve slaapliedjes afspelen waarmee je kleintje gemakkelijker in slaap valt!

Nooit meer je baby uit het oog

baby monitorWat een fijne baby monitor! Niet alleen kan je je kindje continu in de gaten houden, maar je kan ook kan de EyeOn Baby Monitor meldingen laten sturen wanneer je baby aandacht nodig heeft. Hij kan bewegingen en geluiden, zoals het huilen van een baby, registreren en geeft onmiddellijk een signaal af. Je kunt zelfs je baby geruststellen met het geluid van je stem of door de ingebouwde slaapliedjes. Handig!

Wat wij ook een dikke pluspunt vinden is dat je onmiddellijk een waarschuwing ontvangt zodra beweging of hard geluid wordt waargenomen. Zelfs in het donker! Je kan niet alert genoeg zijn.

Je kunt de EyeOn Baby Monitor meenemen als je met je kind op reis bent, zelfs als er geen internetverbinding beschikbaar is. Sluit je mobiele apparaat gewoon aan op het draadloze netwerk van de EyeOn Baby Monitor voor onmiddellijk lokaal toezicht. Je kunt hem zelfs aansluiten op een externe USB-batterij voor een totale draagbaarheid! En zelfs het beeld inzoomen door te vergroten met je vingers. Dit kan je tot 4 x inzoomen doen. Mis dus geen seconde van wat je kleine doet.

En weet je wat ook leuk is, foto´s en video´s kun je direct opslaan in de foto/video folder! Zo is het meteen ook een camera voor de fijne momentjes. Wat een fantastisch apparaat! Wij zijn erg tevreden met de EyeOn Baby Monitor.

Je shopt de EyeOn baby monitor bij

Bol.com

Lees ook: zou jij je baby alleen laten? >>

baby monitor

EyeOn baby monitor, babyfoon, babymonitor

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
IMG20240219093934

Review – Timboo wipes, herbruikbare doekjes

Met een baby opkomst heb je flink wat verzorgingsproducten nodig. Van het Belgische merk Timboo had ik nog niet gehoord....