4President Mini: stoere baby meisjeskleding

28 oktober 2019

4President kinderkleding, ken jij het kinderkledingmerk al? Ik nog niet en was eigenlijk wel nieuwsgierig! Hier wilde ik wel graag een kledingsetje voor Alessia mee reviewen. Ik kon kiezen uit de Sparkle collectie of de Unique collectie uit de 4President Mini collectie. Moeilijk, want beide collecties zijn enorm leuk. Uiteindelijk voor de Unique collectie gegaan.

4President Mini collectie

Wij mochten het jurkje Pancy in de kleur pink met bijpassende legging Lilac in de kleur army, uit de 4President Mini collectie testen. Even moest ik wennen aan de kleur. Het is namelijk fel roze en zoals vele van jullie weten heeft Alessia eigenlijk alleen pasteltinten of zachte kleuren in haar kledingkast. In combinatie met de legging lijkt het voor het zicht stoer maar toch ook girly. Wel twijfel ik even of het wel bij Alessia past.

4president, 4president mini, 4president kinderkleding, stoere kleine meisjeskleding, stoere peuterkleding

Kleding voelt super zacht aan!

De stof voelt super lekker aan. Slim om te werken met aan beide kanten drukkers in de halsboord. Zo past het altijd over het hoofdje. De elastiek in het midden voelt soepel en rekt naar mijn inzicht voldoende. Leuk detail; het velours strikje voorop. Dit is overigens sier, je trekt het jurkje hiermee niet aan. Ditzelfde velours komt ook terug op de zijkant van de rok van het jurkje. De rok van het jurkje bestaat verder uit een legerprint met dezelfde kleur roze als het bovenstuk.

De legging heeft ook een soepele elastiek die is weggewerkt in een dezelfde roze boord als de bovenkant van de jurk. De voor- en achterkant zijn army groen gekleurd en aan de zijkant loopt een ‘streep’ met dezelfde print als de rok van het jurkje vind ik persoonlijk een erg leuk detail. Oftewel; het matcht perfect! Beide items bestaan overigens voor 95% uit katoen, daar word ik blij van!

stoere kleine meisjeskleding

Dan dragen maar!!

Ik was super benieuwd hoe de kleding van 4President Mini zou staan bij Alessia. Het kon in mijn ogen twee kanten op; het is te stoer voor haar en de kleuren zijn te hard of het staat haar eigenlijk verrassend leuk.

Stoere kleine meisjeskleding

Blij verrast kan ik melden dat het het laatste is geworden! Alessia ziet er stoer maar toch ook super girly uit. Ik heb het kledingsetje wel gecombineerd met een haarband en later een speldje omdat Alessia’s haar nu eigenlijk gewoon op een vervelende lengte zit waardoor het heel raar naar voren valt wanneer we er niets mee doen. De pasvorm is ook super! Alessia mocht van beide items een maatje 80 proberen. We kregen het jurkje vrij gemakkelijk aan over het hoofdje. Vanwege de brede halsboord zou je hem ook nog via de beentjes aan kunnen doen mocht je kindje bovenin wat forser zijn en dus de armpjes niet makkelijk door de armsgaten krijgen vanwege de elastiek om het middel. Het jurkje sluit netjes aan, zit niet te strak en geeft nog ruimte tot groeien. De rok van het jurkje heeft een goede lengte. Alessia kan er prima in vooruit en mee spelen. Hetzelfde geldt voor de bijpassende legging. Alessia is een vrij smal meisje, de legging sluit super aan maar ook daarvoor geldt; ruimte voor beweging en groeien!

4president, 4president mini, 4president kinderkleding, stoere kleine meisjeskleding, stoere peuterkleding

De kleur (roze) valt me ook 100% mee. Doordat het gecombineerd is met dat army groen krijg je niet het zuurstok effect waar je wellicht als ouder zijnde bang voor bent. Ik ben oprecht verrast door dit setje!

Naar mijn idee heeft 4President echt nagedacht over de combinaties. Als ik verder kijk naar de Unique collectie vallen veel items met elkaar te combineren omdat ze allemaal een beetje aan dezelfde print voldoen. Slim!

Kunnen we  de 4President Mini kleding wassen?

Jazeker! Dat kan. Ik was alles binnenste buiten, dit wordt overigens niet aangegeven of geadviseerd zover ik weet, ik doe dit uit ‘kleurveiligheid’. Beide items heb ik met de donkere was op 30 graden mee gedraaid. Ik droog alles middels een wasrek en dat gaat prima. De kleuren zijn niet vervaagd en de modellen niet veranderd. In mijn ogen precies zoals het hoort!

camouflage jurkje peuter

Eindconclusie

Ik ben erg verrast door dit setje van 4President en het hele merk op zich. Ze hebben duidelijk nagedacht over beide collecties en willen in mijn ogen een stoer maar girly touch neerzetten. Missie geslaagd. De prijs is ook erg vriendelijk. De legging scoor je al voor € 10,95 en het jurkje voor €22,95. Wat mij betreft een merk om in de gaten te houden.

4president kinderkleding, stoere kleine meisjeskleding

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
IMG20231104161222

Klorofil speelset: De Dennenappel

Een tijdje geleden ontving Morris van Klorofil ‘De camper’ en dit was meteen en hit. Toen ik hem vertelde over...