hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Kinderwagens

Published on november 15th, 2015 | by Tamara J.

0

STOKKE kinderwagen Style Kit Herfst

Een tijd geleden kreeg ik de Stokke kinderwagen Style Kit voor de herfst opgestuurd om te reviewen op Babylabel en nu ik er een paar weken veelvuldig gebruik van heb gemaakt, vond ik het tijd worden voor dit artikel. Mocht je nu nog geen kinderwagen hebben uitgezocht, laat staan de kleur, dan kan STOKKE je wellicht een beetje helpen met een keuze te maken.

Struinen door de bladeren, frisse lucht en prachtige kleuren… Het najaar voorspelt heerlijk weer om te wandelen in de natuur. Stokke heeft namelijk twee nieuwe kleuren uitgebracht die mooi bij de tinten van het seizoen passen, Burgundy en Olive.

Het leuke aan de Burgundy is dat deze intense kleur voor romantische en elegantie staat en gemakkelijk te combineren is met het Stokke kleurenaanbod. Burgundy is rustiek en ‘sophisticated’ tegelijk.En dan hebben we de Olive welke avontuurlijk en chic is en een veelzijdige aardetint heeft. Een kleur die overal bij past. Een ding is zeker met zowel Burgundy als Olive loop je er in stijl bij.

Ik mocht een kleur uitzoeken en koos voor de Olive. Persoonlijk vindt ik dit een jongensachtige uitstraling hebben. Dus ideaal om met Silas te wandelen. En ik houd zelf wat meer van de wat subtiele kleuren.

De herfstkit bestaat uit een kap met klep, bekleding voor onderzijde van de seat en bekleding voor de veiligheidsbeugel en passen op de Stokke® Xplory®, Stokke® Crusi™ en Stokke® Trailz™. Deze worden bij de bekende Stokke verkooppunten aangeboden. Meer informatie vind je op www.stokke.com

Voor welke kleur zou jij gaan?

stokke kinderwagens, stokke kinderwagen review, style kit

stokke kinderwagens, stokke kinderwagen herfst style kit

stokke kinderwagens, stokke kinderwagen style kit herfst

stokke kinderwagens, stokke kinderwagen style kit

 

Tags: , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑