Stoere peuterkleding by Retour Jeans Mini

25 mei 2021

Met een heerlijk lenteweertje en een temperatuur van 20 graden, was het vandaag de perfecte dag om dit stoere peuterkleding setje van Retour Jeans Mini eens uit te proberen! 

Bekijk ook Vienna in Retour Jeans Mini >>

Online kinderkleding uitkiezen is best lastig

Morris en ik hadden de luxe dat wij een stoer peuterkleding setje van de Retour Jeans Mini collectie mochten uitzoeken. Morris heeft natuurlijk nog niet echt een kledingvoorkeur en vindt vooral de eventuele printjes op kleding leuk.

Retour Jeans Mini

Op de site van Retour Jeans Mini was een ruime keuze aanwezig en ik werd vooral blij van de vrolijke kleurtjes. Al snel besloot ik te kiezen voor een kort setje ( T-shirt  en korte broek ) omdat wij genoeg lang spul hebben.

retour jeans mini, stoere peuterkleding, jongenskleding maat 86, stoere dreumeskleding, stoere kleding voor kleine jongens, stoere babykleding, retour jeans babykleding, babycollectie retour jeans, tshirt met motoren, motorprint shirt

Stoere peuter – stoere peuterkleding

Met Morris naast meekijkend op de laptop werd al snel duidelijk welk shirt het moest worden: t-shirt Dio. Hier staan namelijk motoren op en Morris is gek op alles wat wielen heeft. Dit t-shirt werd dan ook met een overtuigende broem broem aangewezen! Ook ik kon deze keuze waarderen vanwege de mooie kleurtjes. Daarnaast is dit shirt absoluut niet kinderachtig.

Morris had inmiddels zijn aandacht verplaatst naar zijn speelgoedauto`s ( wielen! ) en uit de vele mooie korte broekjes koos ik voor sweat short Jilles. Een mooi shortje dat met nog veel meer kleding gecombineerd kan worden.

retour jeans mini, stoere peuterkleding, jongenskleding maat 86, stoere dreumeskleding, stoere kleding voor kleine jongens, stoere babykleding, retour jeans babykleding, babycollectie retour jeans, tshirt met motoren, motorprint shirt

Kinderkleding 100% organisch katoen

Op de site van Retour Jeans Mini stond bij de kleding beschreven dat het gemaakt is van 100% organisch katoen en dat het zorgt voor bewegingsvrijheid en comfort. Dit vind ik een belangrijk punt, kleding moet lekker zitten en Morris moet zich er goed in kunnen bewegen. Hij doet dit namelijk de hele dag door!

Toen ik de kleding uitpakte werd meteen duidelijk dat dit inderdaad het geval is. Het T-shirt voelt fijn zacht aan en ook het sweat shortje nodigt uit om te dragen. Ook de dikte van de kleding viel mij in positieve zin op. Zo vind ik sommige sweat broekjes echt te dik voor de zomer maar deze was precies goed.

retour jeans mini, stoere peuterkleding, jongenskleding maat 86, stoere dreumeskleding, stoere kleding voor kleine jongens, stoere babykleding, retour jeans babykleding, babycollectie retour jeans

Pasvorm

Morris is momenteel 81 cm en weegt net 10 kilo. Van dit setje draagt hij maat 86 en hij heeft hier dus logischerwijs nog wat ruimte in. Wel vind ik het setje mooi slank vallen. In veel shirts kan Morris in de breedte zwemmen maar hierin absoluut niet! In de zomer zal dit setje helemaal perfect zitten. Verder heeft het shirtje drukknoopjes aan de zijkant die niet opvallen maar wel het gebruiksgemak vergroten. In het broekje zit nog een aansnoerkoord in de taille. Dit heeft Morris echt nodig en ik koop geen broekjes meer zonder want die zakken af.

Fashion for kids met een volwassen twist

Ik ben erg enthousiast over dit baby- en kinderkledingmerk. Persoonlijk ben ik bijvoorbeeld niet zo van de disneyprintjes, maar Retour Jeans Mini is helemaal mijn smaak. Het is stoer, draagt comfortabel en is toch onderscheidend. Tot voor kort wist ik niet dat Retour Jeans ook een Mini-collectie had maar nu ik het weet ga ik er zeker gebruik van maken! Ouders die dezelfde kledingsmaak hebben voor hun peuter zou ik dit kledingmerk dan ook absoluut aanraden.

Design:                                   9
Prijs kwaliteitverhouding:      8
Comfort:                                 9
Pasvorm:                                9
Gebruiksgemak:                     9 

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
kleine-kinder-schoenen

Hoe je online hoogwaardige babykleding kunt vinden voor een mooie prijs

Het vinden van hoogwaardige baby- en peuterkleding voor een mooie prijs kan een uitdaging zijn, maar met de opkomst van...