Super leuke buitenspeel tip voor jouw kleintje

13 mei 2022

Het is lekker weer, eindelijk! Hier hebben we natuurlijk super lang opgewacht en dat betekent lekker in de tuin spelen met water en lekker spetteren in het zwembadje. Je denkt er misschien niet aan, maar het is zo leuk om met badspeelgoed in het zwembadje in de tuin te spelen. Vienna wilde maar al te graag puzzelen met haar nieuwe Sophie de giraf badpuzzel. Lees verder en doe mee met onze giveaway!

badspeelgoed, waterspeelgoed, speelgoed voor in het zwembad, buitenzwembadje, sophie de giraf, sophie de giraf badpuzzel, badpuzzel, baby badspeelgoed

TIP: Buitenspelen met badspeelgoed

Soms denk je teveel in hokjes, maar hoe leuk is het om juist met speelgoed dat voor in bad bedoelt is, in het zwembadje in de tuin te spelen. Je kindje zal hier reuze blij van worden en ziet het speelgoed op een hele andere manier. Vienna mocht in het zwembad haar nieuwe Sophie de giraf badpuzzel proberen. Waterpret gegarandeerd!

badspeelgoed, waterspeelgoed, speelgoed voor in het zwembad, buitenzwembadje, sophie de giraf, sophie de giraf badpuzzel, badpuzzel, baby badspeelgoed

Zo leuk om mee te spelen!

Sophie de giraf badpuzzel

Ik vind het namelijk belangrijk dat mijn kleintje leerzaam speelgoed krijgt om mee te spelen, want ook deze mama gaat daar helemaal in op!  Het samen spelen met je kindje maakt het dan ook zo leuk, ook omdat ze echt helemaal into puzzelen en diertjes is op dit moment.

Dat de Sophie de giraf badpuzzel leerzaam is heb ik natuurlijk nu wel laten merken, maar waarom heb ik natuurlijk nog niet gezegd. Doordat er allemaal leuke diertjes bij zitten kun je makkelijk deze dierennamen oefenen. Deze diertjes zitten in de puzzel: een pinguïn ( Vienna noemt hem : Pinpin ) een walvas, een lieveheersbeestje ( Vienna noemt dit een lievebeestje), een ijsbeer en een slak. Je kan de puzzelstukjes om en om in elkaar zetten en alle beestjes kunnen ook op zowel de groene als de blauwe puzzelstukjes.

Speelgoed voor in bad

De badpuzzel heeft dus groene en blauwe stukken en ook de diertjes hebben felle kleuren. Dit is natuurlijk erg aantrekkelijk voor kinderen omdat ze toch vaak aangetrokken worden tot felle kleuren. Zelf was ik eerder altijd erg allergisch van felle kleuren en dacht ik altijd : “zoveel mogelijk rust in huis is wel fijn, dus rustige kleuren speelgoed zal mijn kind ook vast kunnen waarderen”. Nou niet dus…hoe feller gekleurd hoe beter en hoe meer geluid hoe leuker.

badspeelgoed, sophie de giraf badpuzzel, badpuzzel, baby badspeelgoed

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

286473b9-2dfc-4380-9051-fb2226fe6d36

Review; Super zacht deze Timboo cuddle towel!

Kennen jullie Timboo al? Wat een prachtig merk is dat! Perfect voor de allerkleinsten maar ook zeker voor de dreumes...
DSC08771

Review; Gek op badderen met deze leuke bootjes

Toen Rae geboren werd, mocht ze na 2 dagen in bad. Een heerlijk moment vond ik dat! Zelfs terwijl ik...
DSC00657

Review; Speentjes van Frigg..

Rae gebruikt al een hele tijd spenen. We kunnen inmiddels niet meer zonder. Rae gebruikt haar speen alleen als ze...