Een stoere piloten zonnebril voor een stoere meid

23 april 2021

Een goede, duurzame en hippe zonnebril voor je kleine spruit is belangrijk en leuk. Maar wat is nu juist een goede zonnebril? Ik wil natuurlijk niet alle zonnebrillen in het negatieve zetten, maar heb wel eens zonnebrillen gehad voor Lauren die na een week al kapot waren. Ik blijf natuurlijk niet aan het kopen 😉 Toen mocht Lauren een te gekke piloten kinderzonnebril van Goodcha testen.

BEKIJK HIER ALLE MODELLEN

Hip en duurzaam

De baby zonnebrillen en kinderzonnebrillen van Goodcha zijn zeker duurzaam en zijn geproduceerd op een mensvriendelijke manier en gemaakt van duurzaam materiaal dat recyclebaar is. Er is ook rekening gehouden met dat het comfortabel is voor je kleine spruit. Het moet natuurlijk geen opgave zijn voor Lauren om een zonnebril op te doen. Deze bril zit niet strak bij de oren en de neus wordt ook niet platgedrukt. Deze bril is erg licht en ook prettig om te dragen.

Ons kleine meisje houdt van spelen en van avontuur. Daarom vind ik deze kinderzonnebril van Goodcha echt een uitkomt. Het is nagenoeg onbreekbaar. Het materiaal is zo flexibel en ook de pootjes van de bril kunnen alle kanten op en nog breekt het niet. Bij een plastic zonnebril, had dit al niet gekund. Veiligheid is natuurlijk ook een belangrijk punt bij een goede kinderzonnebril. Bij de Goodcha zonnebril zijn er geen scharnieren waar ze achter kunnen blijven haken en ook geen losse metalen onderdelen die los kunnen raken.

De duurzame zonnebril die Lauren op heeft is ook gepolariseerd. Dit voorkomt felle schittering van reflecterend zonlicht op bijvoorbeeld water en sneeuw. Maar ook in het verkeer kan het handig zijn. Deze zonnebrillen hebben een filter die het horizontale licht weg filtert waar door de schittering voorkomen wordt.

kinderzonnebril, zonnebril, goodcha
piloten kinderzonnebril

Hippe piloot Lauren

Lauren heeft deze onwijs gave, modieuze, duurzame en hippe piloten kinderzonnebril White Sand mogen ontvangen. De pilotenbril is toch wel een echte klassieker die ontstaan is in de jaren ’30. Goodcha heeft deze als baby zonnebril of kinderzonnebril. Een stoere zonnebril voor jouw kleine spruit. Deze bril is zeker geschikt voor meisjes als voor jongens.

kinderzonnebril, zonnebril, goodcha
piloten kinderzonnebril

Kwaliteit van Goodcha

De verpakking van diverse merken van zonnebrillen zijn niet altijd betrouwbaar. Als je echt zeker wilt zijn van een goede duurzame kinderzonnebril is Goodcha zeker een betrouwbaar bedrijf met kwalitatieve zonnebrillen in verschillende modellen en kleuren. Voor ieder wat wils. Lauren en ik zijn zeker enthousiast, hopelijk jij ook!

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
kleine-kinder-schoenen

Hoe je online hoogwaardige babykleding kunt vinden voor een mooie prijs

Het vinden van hoogwaardige baby- en peuterkleding voor een mooie prijs kan een uitdaging zijn, maar met de opkomst van...