Kiekeboe, kleine dreumes :)

17 maart 2019

Vanmorgen toen wij wakker werden was het buiten nat, druilerig en waaide het stormachtig. Wat een contrast met vorige week toen het al bijna voorjaar leek. Maar wat een fijne dag om heerlijk binnen te blijven en te spelen. Bij het aantrekken van dit leuke kledingsetje van Moodstreet Mini begint de dag in ieder geval goed. Een grote smiley en vrolijke felle kleuren. Je kunt niet anders dan er vrolijk van worden.

Moodstreet mini, peuterkleding jongen, peuterjongen, moodstreet kinderkleding, peuter sweater, trui met smiley, babylabel

Kiekeboe! Smile

Moodstreet mini

Dit kledingsetje van Moodstreet Mini maakt deel uit van de collectie ontworpen door Kim Kötter. Moodstreet is een eigentijds, spannend en een tikkeltje brutaal merk. Iets wat perfect past bij een 2 jarige. Na het aankleden gaat onze kleine man gelijk spelen, uiteraard met zijn trein. Het joggingbroekje dat hij draagt heeft aan de binnenkant een fijne zachte gevoerde stof. Hij beweegt er goed in. Het broekje oogt een beetje als een trainingsbroekje maar dan veel hipper. Deze kleur blauw is onze man op het lijf geschreven, dit staat hem zo leuk! De sweater met smiley heeft een stoere capuchon en is ook gemaakt van een zachte stof. 

Storm op komst

1,2,7,8,13,10.. ik kom wie niet weg is is gezien.

Na het spelen met de trein spelen wij nog even verstoppertje. Het leuke is dat hij nog steeds denkt dat hij weg is als zijn handen voor zijn ogen zijn of als hij zijn ogen dicht heeft. Dus daar gaan we weer. Mats, joehoe, waar ben je nou?? Lachen, gieren, brullen en heel hard rennen. Er komt nog meer storm. Ik weet het zeker. 

Heerlijke dreumes outfit

Dit is ook echt een heel fijn voorjaarspakje en wat hadden wij hem graag buiten aangedaan vandaag. Nog maar even fijn binnen spelen en binnenkort gaan wij dit lekker aandoen en  met zonder jas naar buiten!

De Moodstreet Mini collectie van Kim Kötter is verkrijgbaar in maat 74 tot en met 104. Iets wat ik dan persoonlijk wel weer heel leuk vind, omdat de dreumeskleding vaak al in maat eerder stopt. Het is echt een hippe kleding lijn met stoere prints en felle kleuren. 

Mats is 2,5 jaar. Hij is 94 cm en draagt hier kledingmaat 98

Moodstreet mini, dreumeskleding jongen, dreumesjongen, moodstreet kinderkleding, dreumeskleding

Blij wordt je van de Moodstreet Mini sweater & comfy joggingbroek 🙂

dreumeskleding, babylabel

Dagje uit met je peuter >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
kleine-kinder-schoenen

Hoe je online hoogwaardige babykleding kunt vinden voor een mooie prijs

Het vinden van hoogwaardige baby- en peuterkleding voor een mooie prijs kan een uitdaging zijn, maar met de opkomst van...