hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Peuterkleding moodstreet mini,moodstreet mini by kim kotter

Published on maart 22nd, 2019 | by Evelyne

0

Een stoer setje van Moodstreet mini by Kim Kötter

Charlotte mocht een leuk zomersetje van de Moodstreet Mini by Kim Kötter collectie testen. Mijn man zei meteen; “hé, dat lijkt wel een camouflageprint voor meisjes.” En inderdaad, het broekje en shirtje hebben een kleurrijke print die doet denken aan een camouflage patroon. Die print zie je overigens ook terug komen in een aantal andere stukken uit hun collectie, zoals jurkjes, een truitje of een haarband.

Lees ook: 5 manieren om het leven van je peuter zuur te maken >>

Moodstreet Mini by Kim Kötter

Moodstreet Mini by Kim Kötter

Het broekje is een comfortabel model, met een leuk roze touwtje rond de middel. Het shirtje is uit dezelfde zachte, sportieve stof gemaakt en heeft korte mouwen. Moodstreet Mini by Kim KötterDaarboven draagt Charlotte een stoer denim jasje uit dezelfde collectie. Supercool, zo’n jeansvest voor meisjes! Onze guitige meid zag er meteen zo stoer uit in deze outfit.

Petite peutertje

Charlotte is bijna 2 jaar maar is erg petite. Ze draagt maatje 86 in haar kleding, maar is zelf maar zo’n 82cm groot. Het peuterkleding setje van  Moodstreet Mini by Kim Kötter zit dus nog een beetje lekker los, maar het broekje zakt niet af. Gelukkig kunnen we de mouwen van het jeans-vestje gemakkelijk omslaan, geen probleem.

Een ideale peuter outfit voor het aankomende lenteweer dus!

Bekijk ook dit betaalbare peuterkleding setje >>

moodstreet zomer 2019

stoer peutersetje, stoere peuterkleding

spijkerjasje peuterkleding, spijkerjasje moodstreet

 Comments are closed.

Back to Top ↑