Toffe meisjes schoenen met panterprint voor Fiene

28 december 2019

Yeah! Post! We vinden het altijd leuk om pakketjes te ontvangen, maar deze keer was dat extra leuk. De toffe meisjes schoenen met panterprint voor Fiene kwamen binnen. Mama zou het doosje open snijden en Fiene mocht het echte uitpakwerk doen. Niet alleen de schoenendoos met haar nieuwe Shoesme schoenen zat in het pakketje, er zaten ook nog een ballon, tas en wat kaartjes in. Hier waren we al enthousiast bij het openen van de doos alleen al. 

meisjes schoenen met panterprint, shoesme schoenen, veterschoen met panterprint, schoenen maat 24 meisje

Wat een mooie nieuwe schoenen

Meisjes schoenen met panterprint

Wat me direct opvalt aan het design, terwijl Fiene nog aan het uitpakken is, is echt een toffe schoen met panterprint ofwel leopard print. Hetgeen dat ik op internet zal als plaatje, komt qua kleuren echt heel erg mooi overeen met de schoen die we vast hebben. Zoals we van eerdere Schoesme schoenen gewend zijn, is de kwaliteit van de schoenen echt top, en dat voel ik ook wanneer ik de schoenen aan doe bij Fiene. Ze gaan makkelijk aan en zoals ik kan voelen is de pasvorm ook goed. De haartjes op de schoenen vallen bij ons goed in de smaak. Ik ben alleen wel benieuwd hoe die er uitzien wanneer we een keer in de regen gelopen hebben.

En Fiene zegt:’ Mooie koele mama”. Dus door haar zijn ze ook goedgekeurd.

schoentjes met leopard print

Bekijk dit leuke filmpje

Design 8,5
Prijs-kwaliteitverhouding 7
Comfort 8
Pasvorm 8
Gebruiksgemak 8

Minpunten van de schoenen

Op het eerste gezicht lijken deze fashionable meisjes schoenen met panterprint geen minpunten te hebben, toch vind ik de veters vrij fragiel en ben ik voorzichtig met het aantrekken ervan.

Voor peuters wijk je makkelijker uit naar schoenen van een goedkoper merk omdat de Shoesme schoenen best prijzig zijn. Maar daarentegen zijn deze schoenen het echt het geld waard door de kwaliteit van de schoenen, het zijn flexibele maar stevig schoenen. En heel belangrijk: het gaat om de ontwikkeling van de voeten van je kindje!

Ik zou deze schoentjes zeker aanraden voor andere eigenwijze peutermeisjes!

peuterschoenen, meisjes schoenen met panterprint, schoentjes maat 24 meisje

Bekijk hier alle kleuren

Ook leuk: Leren laarsjes met panterprint >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
z8-xmas-24mood0809-24980

Feestkleding voor de kleintjes

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat veel mensen zich klaar maken voor de feestdagen....