Geboortekaartjes die echt even anders zijn

31 december 2016

Woehoe, je bent zwanger. Leuk én spannend. Je mag ook een heleboel gaan regelen. Van babykamer tot geboortekaartjes! Heb je al een idee wat voor soort kaartje je wilt? Bij Lief Leuk & Eigen vind je heel veel originele geboortekaartjes, allemaal even hip. Het leuke is dat de collectie bestaat uit verschillende stijlen en soorten. Je vindt er zowel lieve (en ook stoere) geboortekaartjes voor meisjes als stoere (en ook lieve) geboortekaartjes voor jongens!

Lief Leuk en Eigen geboortekaartjes mét goede service

Je kan direct zelf online je kaartjes maken, ontwerpen en aanpassen. Dan is het ook nog mogelijk om een persoonlijke proefkaart te bestellen (de eerst twee krijg je zelfs gratis) op het papier wat jou het mooiste lijkt. Dat is nog best lastig, want ze hebben keuze uit heel veel mooie papiersoorten. En kom je er zelf niet uit? Dan helpen ze je graag verder. Met even meekijken, een kleine aanpassing tot zelfs een kaartje op maat.

Je geboortekaartjes extra mooi versturen

Is je kindje geboren? Dan kunnen de laatste gegevens op je kaartjes en kan je ze direct online bestellen. Je hebt ze snel in huis. Je kan je geboortekaartjes helemaal in stijl versturen. Kies de envelop die het mooiste bij jouw kaartje pas en plak deze dicht met een bijpassende sluitsticker. Voor een echt mooi en compleet kaartje.

Lief Leuk en eigen geboortekaartjes Lief Leuk en eigen geboortekaartjes

lief leuk en eigen geboortekaartjes

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Maak je eigen unieke geboortekaartjes: Een gids voor aanstaande ouders

Er is niets opwindender dan de geboorte van je kind aankondigen met een prachtig, uniek geboortekaartje. Het ontwerpen van je...
geboortekaartje

Pimp je geboortekaartjes: 6 manieren

Het ontwerpen van het geboortekaartje van je toekomstige spruit is iets groots. Je wil niet alleen dat het mooi is,...
unieke geboortekaartjes, geboortekaartje nathan, tadaaz, geboortegedichtjes

Bijzondere geboortekaartjes en geboortegedichtjes

Wat is het toch bijzonder wanneer je in verwachting bent van jullie kindje. En natuurlijk wil je straks iedereen laten...