Labels aan het geboortekaartje

20 augustus 2018

Bij het kiezen van geboortekaartjes kun je gaan voor verschillende stijlen: strak, klassiek, kleurrijk geïllustreerde of met losse labels aan het geboortekaartje. Er is volop keuze. Of je nu op zoek bent naar een kaartje voor een stoer jongetje of voor een lief meisje, de uitgebreide collectie van Lief Leuk & Eigen heeft voor alle smaken een uniek geboortekaartje.

Labels aan het geboortekaartje

Labels aan het geboortekaartje is een nieuwe trend. Zo’n los labeltje geeft een kaartje een speelse uitstraling en is net weer even wat anders. Er zijn verschillende varianten losse labeltjes. Zo zijn er de twee kleine hangtags die je samen aan een 10×21 kaart kan maken. Zet bijvoorbeeld op de ene de roepnaam en op de andere de geboortedatum!

labels aan het geboortekaartje, hippe geboortekaartjes, babylabel

Wolk labeltje

Ook leuk is de combinatie van de wolkvormige tag en het langwerpige label. En wat heel fijn is, is dat de kaarten en de labels zelf gemakkelijk op te maken zijn met de illustraties en achtergronden uit de beeldbank. Ook de kleuren en lettertypes zijn eenvoudig te veranderen. Zo kun je jouw eigen stijl tot in de puntjes doorvoeren.

Fotostrip bij het geboortekaartje

De losse fotostrip is eveneens een bijzondere toevoeging aan een geboortekaartje. Dit is een losse strip waar je bijvoorbeeld 4 kleine fotootjes op kunt zetten. Maar wil je liever geen foto’s gebruiken dan leent de filmstreep zich ook voor een mooi gedichtje of als opvallende plek voor de roepnaam.

DIY labels

Lief Leuk & Eigen heeft naast de label-kaartjes een collectie losse DIY kniplabels. Deze zijn bij ieder formaat kaart bij te bestellen. Er is een kort langwerpig label en ook en langere. Op het rechthoekige label kun je wat meer tekst kwijt en bijvoorbeeld een foto en het vierkante formaat is heel leuk te combineren met een vierkant geboortekaartje. De kniplabels worden met meerdere tegelijk op één kaart gedrukt en kun je zelf eenvoudig losknippen of snijden. Zo is het ook voordelig geprijsd.

Kraamborreluitnodiging

Een los label is ook handig om als kraamborrel-uitnodiging te gebruiken. Je hebt zo genoeg ruimte om de uitnodigingstekst kwijt te kunnen en kunt zelf gemakkelijk selecteren bij welk kaartje je de uitnodiging meestuurt.

Mooi bevestigen

En heb je de kaartjes en labels uitgezocht dan is het slechts een kwestie van het mooiste touwtje erbij vinden. Zo kun je het label aan het kaartje binden of eromheen wikkelen. Of maak gebruik van een mooi stukje maskingtape in de kleuren van het kaartje! En wil je helemaal iets bijzonders denk dan eens aan de good old splitpen! Inspiratie nodig? Kijk dan eens bij het blog van Lief Leuk & Eigen voor de leukste manieren om de labels aan de geboortekaartjes te bevestigen.

Lees ook: Geboortekaartjes zelf maken >>

Lees ook: Hippe geboortekaartjes >>

labels aan het geboortekaartje, hippe geboortekaartjes, babylabel

labels aan het geboortekaartje, hippe geboortekaartjes, babylabel

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

raamsticker-blauw-beer-maan.480.p1

Geboortesticker op het raam – zo maak je jouw aankondiging uniek!

Wauw, jullie verwachten een klein wondertje. Zo mooi! Een mooie tijd waarin veel geregeld mag worden, en natuurlijk niet te...
resize

Welkom, kleine zonnetje! Dit zijn dé zomertrends voor geboortekaartjes

Wanneer je dit leest, ben je misschien hoogzwanger van je eerste, tweede of wie weet hoeveelste baby. Proficiat! Dat betekent...
image

Maak je eigen unieke geboortekaartjes: Een gids voor aanstaande ouders

Er is niets opwindender dan de geboorte van je kind aankondigen met een prachtig, uniek geboortekaartje. Het ontwerpen van je...