Houten babygym; 5x onze favorieten

14 januari 2019

Vanaf zo’n 3 maanden vindt een baby het leuk om naar bewegende voorwerpen te kijken. Een houten babygym komt dan goed van pas. Plaats het boven de buik van de baby, dan kan hij er goed naar kijken. Zorg dat de baby niet per ongeluk verstrikt kan raken in het speelgoed. Overigens kijken baby’s ook erg graag naar hun eigen handjes. Laat het kindje dus op zijn rug liggen, dan komen de handjes vanzelf in zijn blikveld.

Originele kraamcadeautjes >>

5x de leukste houten babygym

1# Loullou houten babygym

Een prachtig houten baby gym gemaakt van 100% duurzaam materiaal. Het hout voelt warm en zacht aan en straalt rust uit in elke kamer. Deze baby gym stimuleert de zintuigen. Je kan de baby gym zelf samenstellen met accessoires om eraan te hangen. Deze zijn apart te bestellen. Materiaal : 100% ecologisch

Loullou is een merk dat ontstaan is in Kopenhagen en de creativiteit en verbeelding van kinderen wil prikkelen. Het speelgoed ziet er niet alleen heel aantrekkelijk uit maar wil de verbeelding in elke stadium van het leven stimuleren.

 

2#Kid’s concept houten babygym

kids concept houten babygym

Laat jouw baby genieten van deze baby gym natural van Kid’s concept. door het simpele houten design past dit Scandinavische item in iedere woonstijl. creëer een plek waar jouw kleintje zich heerlijk kan vermaken. Deze babygym wordt geleverd zonder speeltjes, maar hoe leuk is het om je eigen knuffels eraan te hangen.

 

3# Childhood houten babygym

childwood houten babygym, wit houten babygym

 

Laat het avontuur beginnen onder deze leuke tipi play gym van Childhome. De stevige houten babygym is perfect om je kleintje te vermaken. Aan het rekje kun je verschillende speeltjes hangen om de baby te laten spelen. De tipi playgym speeltjes zijn apart verkrijgbaar.

 

4# Houten babytrapeze

boandthebaboon, babytrapeze, houten babygym

Speciaal voor kleine aapjes (baboons) is deze naturel houten babytrapeze / babygym. Staat garant voor uren speelplezier en is bovendien prachtig om te zien! In het eerste half jaar van hun leventje leren baby’s om voorwerpen gericht vast te pakken. Al apenkooiend in de box oefenen ze hun grove en fijne motoriek. De houten babytrapeze / babygym is onbehandeld en 100% vrij van schadelijke stoffen. Indien nodig kan droog hout uitstekend gevoed worden met bijvoorbeeld kokosolie. De babytrapeze heeft een CE markering zodat uw kindje veilig en verantwoord kan spelen. De babytrapeze wordt geleverd in een cadeaudoos incl. 2  grijze linten van katoen om hem aan de box vast te knopen. De linten zijn ongeveer 1,30 meter lang waardoor de babytrapeze voor alle boxen geschikt is.

 

5# Babygym van &Me

babygym

Op zoek naar echt een mooie en hippe babygym? Eindelijk hebben wij zo’n babygym gevonden! Stijlvol en modern! De baby gym van &Me is een prachtig strak ontwerp van gecoated staal en hout. De babygym van &Me heeft diverse ringen, ballen en touw voor je baby om naar te kijken en mee te spelen. Plaats de babygym op een van de leuke speelkleden en je hebt een perfecte plek voor je baby om heerlijk te spelen.

Sporten voor je baby?

Wat een feest je baby onder de babygym. Is het een soort gymnastiek voor je kleintje? Jazeker! De babygym zorgt ervoor dat jouw kleintje zich niet hoeft te vervelen, iedere keer weer iets nieuws ontdekt, zelfvertrouwen opbouwt en zijn/haar spieren aan het trainen is. De babygym maakt dit alles mogelijk doordat het je baby leert plezier te hebben in zijn eigen prestaties. Hierdoor bereikt hij steeds meer nieuwe mijlpalen en groeit zijn zelfvertrouwen. Heel belangrijk dus. En je weet; spelen is leren bij onze kleintjes!

Wanneer begin je met een babygym?

Vanaf 3 maand kan je baby gaan grijpen naar een (lichte) rammelaar. Ook de babygym boven zijn hoofdje kan hij dan pakken. Geef niet te veel speelgoed, dat leidt hem maar af. Leg daarom je kleintje even onder de babygym en wissel af en toe het speelgoed eens om. Hang andere hangers aan de houten babygym of wissel af met kleine knuffels, dan heeft het kind weer iets nieuws. Geef geen speelgoed met kleine onderdelen dat is niet veilig voor een baby. Het zal namelijk. alles in zijn mondje gaan stoppen. Knuffels moeten dus wel wasbaar zijn. Niet ieder kindje is meteen met 3 maand toe aan de babygym. Blijf er daarom altijd bij als je kleine ermee speelt en kijk hoe hij erop reageert.

Om mee te beginnen;

  1. Leg je baby een aantal minuten op zijn rug op een zacht speelkleed en kijk hoe hij reageert. Denk eraan dat de speelboog boven het buikje van je baby komt.
  2. Reageert hij hier goed op? Dan mag hij morgen een aantal minuten langer spelen.
  3. Hang eerst zachte speeltjes aan de speelboog en bouw dit langzaam op naar speeltjes met meer prikkels, zoals muziek en lichtjes. Vaak kan je hierin variëren bij de meeste gyms.
  4. Begint je baby meteen te huilen? Leg de gym dan weg en probeer het na een aantal dagen gewoon weer opnieuw.

Veel speelplezier!

houten babygym, goedkope houten babygym

Bekijk ook: top 5 baby cadeautjes >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
eerste keer tandarts

De tandenavonturen van onze peuter: voor het eerst bij de tandarts

Onze zoon is voor het  eerst bij de tandarts geweest. Dit vinden we een belangrijke mijlpaal! Niet alleen om de...
image-2

8 x leuke activiteiten om thuis met je kids te doen!

De zomervakantie breekt bijna aan en dat houdt in een aantal weken vrij, in ieder geval voor je kids. Wellicht...