Nieuwe schoentjes voor Rosie

24 november 2019

De deurbel gaat. Dat zou de postbezorger moeten zijn met Rosie’s nieuwe Shoesme schoentjes! Het was nog even een verrassing welk schoentje het geworden was, dus we maakten de doos snel samen open. Het was de BabyFlex schoen in de metallic zilveren kleur. 

Goede eerste schoentjes

Rosie is nu 15 maanden oud en loopt sinds een aantal weken voorzichtig wat stapjes achter een loopkar of houdt mijn hand stevig vast wanneer ze loopt. Op blote voeten doet zij dit het beste. Gecontroleerd zet zij stap voor stap haar voetjes neer. Met de schoenen die zij tot nu toe draagt is dit een ander verhaal. Als een giraffe zet zij haar lange benen ongecontroleerd voor zich uit waardoor zij haar voeten verkeerd neerzet. Goede eerste schoentjes zijn dus super belangrijk bij deze ontwikkeling.

shoesme schoentjes, zilveren babyschoentjes, goede eerste schoentjes, babyschoentejs, eerste loopschoentjes

Eerste loopschoentjes

Ik was dan ook heel benieuwd hoe zij het hier met haar nieuwe Shoesme schoentjes vanaf zou brengen. De schoenen voelen heel licht en de neus staat een klein beetje omhoog waardoor zij haar voeten makkelijk kan afrollen. De zool is inderdaad super flexibel en zien er comfortabel uit. Het leer is zacht en soepel waardoor je de schoenen makkelijk aan en uit trekt. Het lipje aan de achterkant vind ik zelf ook fijn.

Ik zou deze schoenen ook zelf wel willen hebben, volgens mij zitten ze echt als slofjes aan je voeten!

eerste loopschoentjes, goede eerste schoentjes, shoesme babyschoenen

Lopen achter de loopkar

Rosie is dol op schoenen (oh jee, begint dit nu al?!). De veters werden dan ook direct onderzocht en aan de zool werd even geproefd. Ja! Ze waren goedgekeurd. Rosie kruipt vooral en het viel mij direct op hoe handig de ronde, bolle neus is. Tijdens het lopen achter de loopkar viel het op dat ze haar voeten zelfverzekerd neerzet en het lijkt alsof ze stabieler loopt op haar nieuwe schoenen.

Bekijk dit leuke filmpje

Wij zijn dus heel tevreden en blij met deze schoenen!

babylabel, babyschoenen review, zilverkleurige babyschoen

Minpunten

Een minpunt vond ik het extra verpakkingsmateriaal. Naar mijn mening kwamen de schoenen in een te grote doos binnen met een ballon erbij. Zelf vind ik dit minder milieuvriendelijk en bovendien zou het fijn zijn als je op de website van te voren kan aangeven of je een ballon erbij wil ontvangen of niet.

Score Shoesme Babyflex eerste loopschoentjes

Design                          8
Prijs-Kwaliteitverhouding       8
Comfort                         9
Pasvorm                         9
Gebruiksgemak                   9


Zet jouw kleintje al zijn of haar eerste stapjes? Kies jij bewust een eerste loopschoentje of ga je misschien wel naar de schoenwinkel om met goed advies tot een juiste schoenkeuze te komen? Leuk als je het ons laat weten in een reactie hieronder.
Heb je deze leuke baby pantoffels al gezien >>
babylabel, babyschoenen review, zilverkleurige babyschoen

Ook leuk: babyschoentjes met panterprint >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
kleine-kinder-schoenen

Hoe je online hoogwaardige babykleding kunt vinden voor een mooie prijs

Het vinden van hoogwaardige baby- en peuterkleding voor een mooie prijs kan een uitdaging zijn, maar met de opkomst van...