Hippe geboortekaartjes, de laatste trends!

9 januari 2018

Een geboortekaartje uitzoeken is een van de leukste en soms ook lastigste items op het baby-boodschappenlijstje. Want er is zóóó veel keuze! En je wilt natuurlijk wel on trend zijn en voor jouw kindje hippe geboortekaartjes uitkiezen. Wij geven een overzicht van de laatste geboortekaartjes trends van Lief Leuk en Eigen, om je te helpen kiezen.

Geboortekaartjes trends

  1. Goud geboortekaartje

Goud, gouder, goudst! Het is veel te zien in interieurstyling en ook in de ontwerpen van geboortekaartjes trends is dit nu terug te vinden. Goud op een kaartje geeft het een warm en rijk gevoel. Bijvoorbeeld de naam van je kindje in het goud en wat onderdelen van de illustraties. Wauwie!

  1. Kalkpapier geboortekaartje

Het is romantisch en stijlvol maar niet op een tuttige manier: kalkpapier. Het is een zacht wit papier met een prachtige transparante uitstraling. Dit papier is heel leuk om als extra aanvulling te gebruiken bij een geboortekaartje. Bijvoorbeeld als cover over een enkele kaart waarbij de naam er extra uitspringt. Of als wikkel van kalkpapier waarbij de wikkel het ontwerp van de kaart aanvult.

geboortekaartjes trends, hippe geboortekaartjes, liefleukeneigen

  1. Warme kleuren 

Waar we begin dit jaar veel pastel en zwart-wit zagen, zien we nu de warme kleuren opkomen. Mooie diepe kleuren bruinrood, donkerblauw, purper en groen. Deze kleuren zijn heel goed te combineren met de zachtere tinten en ton-sur-ton met kleuren die in dezelfde kleurstelling terugkomen. Ze geven geboortekaartjes en rijke uitstraling en combineren vaak heel mooi met de goud-trend ook!

  1. Losse label aan de kaartjes

Om geboortekaartjes een speels en leuk extraatje mee te geven kun je ervoor kiezen om een los label aan de kaartjes te hangen. Lange, korte of vierkante labeltjes. Er is van alles te zien.

Ook gecombineerd met elkaar en dan met een mooi touwtje of originele splitpen aan het geboortekaartje bevestigd!

  1. Bijzondere vormen babykaartjes

Geboortekaartjes die niet gewoon recht-toe-recht-aan zijn maar een unieke vorm hebben. Zoals bijvoorbeeld de pop-up stanskaarten. Deze hippe geboortekaartjes hebben een uitgestanste vorm die je aan het kaartje bindt. Ook blijven ze door de vorm goed staan en dat valt op. Ook heel erg leuk is een kaartje met een uitgestanst landschapje; superlief en uniek! En als laatste de geboortevaandel. Dit is een geboortekaart in de vorm van een vaandel die je dus heel leuk op kunt hangen.

Lief Leuk en Eigen

Bij Lief Leuk & Eigen vindt je alle trends terug in de uitgebreide collectie. En wat heel fijn is, is de grote beeldbank en het gemak van de ontwerp-editor. Zo kun je zelf heel eenvoudig jouw kaartje helemaal naar wens opmaken. En wil je advies van een van de kaartjesmakers dan helpen zij je graag. Ook kun je twee proefdrukken gratis bestellen! Zo kun je de trends allemaal uitproberen!

Lees ook: geboortekaartjes zelf samenstellen >>

Lees ook: babyuitzet tips >>

geboortekaartjes trends, hippe geboortekaartjes, liefleukeneigen

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

raamsticker-blauw-beer-maan.480.p1

Geboortesticker op het raam – zo maak je jouw aankondiging uniek!

Wauw, jullie verwachten een klein wondertje. Zo mooi! Een mooie tijd waarin veel geregeld mag worden, en natuurlijk niet te...
resize

Welkom, kleine zonnetje! Dit zijn dé zomertrends voor geboortekaartjes

Wanneer je dit leest, ben je misschien hoogzwanger van je eerste, tweede of wie weet hoeveelste baby. Proficiat! Dat betekent...
image

Maak je eigen unieke geboortekaartjes: Een gids voor aanstaande ouders

Er is niets opwindender dan de geboorte van je kind aankondigen met een prachtig, uniek geboortekaartje. Het ontwerpen van je...