De leukste cadeaus voor Vaderdag!

20 juni 2023

Op Vaderdag, elke derde zondag van juni, mogen alle vaders eens goed in het zonnetje worden gezet. Deze dag is natuurlijk ideaal om papa eens goed te verwennen met een leuk en bijzonder cadeau. Je kids hebben ongetwijfeld op school hun best gedaan op een leuk knutselwerkje, toch is het ook leuk om hierbij nog een cadeau te geven. Heb je geen inspiratie en totaal geen idee wat je kunt geven, hieronder geven wij de allerleukste tips!

Lekker geurtje

Misschien niet per se een heel origineel cadeau, toch is een geur cadeau doen of krijgen altijd fijn. Weet je bijvoorbeeld de favoriete geur van je partner, kijk of je een soortgelijke geur kunt vinden met dezelfde soort geurnoten. Geuren zijn nu eenmaal erg persoonlijk en zo weet je dat je altijd goed zit. De lekkerste geurtjes van dit moment voor de man zijn geuren van Paco rabanne, bijvoorbeeld One Million heren. Dit merk verkoopt heerlijke mannelijke geuren die bij de meeste mensen in de smaak valt!

Een gepersonaliseerd voorleesboek

Een uniek cadeau dat erg leuk is om te geven aan papa is een gepersonaliseerd voorleesboek. Laat de papa van je kids een hoofdrol spelen in het verhaal. Online kun je meerdere soorten boeken vinden waarbij je het verhaal kunt aanpassen en zo kun je het verhaal helemaal persoonlijk maken.

Fijne smartwatch

Voor de sportieve papa is een fijne smartwatch met sportfuncties een erg goed cadeau. Zo kan hij altijd al zijn activiteiten volgen en dit kan extra motiverend werken. Maar een smartwatch is niet alleen per se geschikt voor de sportievelingen onder ons. Omdat een smartwatch verbonden is met een smartphone kan hij ook met het horloge bijvoorbeeld oproepen beantwoorden, zijn mail bekijken en muziek luisteren.

Een foto van je gezin

Een mooie foto cadeau doen is ook erg bijzonder, geef bijvoorbeeld een fotoshoot cadeau met het hele gezin en laat de mooiste foto’s afdrukken. Zo heb je ook meteen een mooie herinnering gemaakt. Zie je zelf een fotoshoot niet helemaal zitten, maak dan een aantal leuke kiekjes van je kids en laat dit afdrukken op bijvoorbeeld een canvas en geef dit cadeau.

Brouw je eigen bier

Papa’s houden vaak best van een biertje, hoe leuk is het dan wanneer hij zelf zijn eigen bier kan brouwen? Tegenwoordig heb je veel verschillende pakketen waarmee je erg makkelijk je eigen bier kunt brouwen. Koop een pakket voor papa waarmee hij bijvoorbeeld lekkere blond biertjes kan brouwen of ga voor een IPA pakket.

Een pizza oven

Met een pizza oven kun je de allerlekkerste pizza’s maken. Houdt papa heel erg van koken en ook nog toevallig van pizza’s eten, dan is een pizza oven een perfect cadeau. Er zijn veel verschillende pizza ovens verkrijgbaar is diverse prijsklassen, zo zit er vast wel iets bij binnen jouw budget. Vind je een oven toch iets te duur, overweeg dan eens een pizzasteen die gebruikt kan worden in de oven voor lekkerste pizza’s.

Een leuk uitje

Een niet tastbaar cadeau, zoals een leuk uitje, kan ook een goed idee zijn! Doe een leuke activiteit cadeau zoals een vliegcursus, stedentrip, bezoekje aan een museum of een ticket voor een concert of festival. Heb je een wat kleiner budget, organiseer dan zelf een leuk uitje zoals een gezellige picknick, een fietsspeurtocht door een stad of een gezellige high tea in de tuin.

Met één van deze bovenstaande leuke cadeaus kun je ongetwijfeld van Vaderdag een groot succes maken!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC04221

Knutsels en cadeautjes voor een gezellige Valentijnsdag

Vorig jaar was het voor ons het eerste jaar dat wij papa en mama waren met Valentijnsdag. En hoe commercieel...
Vaderdag-Cadeau-inspo

De eerste Vaderdag van mijn man + cadeautips

Na de vaders zijn nu de moeders aan de beurt om iets leuks en origineels te bedenken. Voor ons is...
persoonlijk sieraad moederdag mamaloves

Prachtige persoonlijke sieraden voor Moederdag van Mamaloves

Moederdag, een dag waarin we alle mama’s in het zonnetje zetten, een dag waarin elke vrouw telt. Eigenlijk zouden wij...