Prachtige persoonlijke sieraden voor Moederdag van Mamaloves

8 mei 2023

Moederdag, een dag waarin we alle mama’s in het zonnetje zetten, een dag waarin elke vrouw telt. Eigenlijk zouden wij er een andere naam aan moeten geven, want zoveel lieve vrouwen die geen kindjes kunnen krijgen maar dit wel heel graag zouden willen. Zij verdienen het ook om in het zonnetje gezet te worden en dit kan heel mooi met een prachtig persoonlijk sieraad van Mamaloves.

Bekijk hier de prachtige Moederdag cadeautjes

Deze dag denk ik ook altijd extra hard aan de vrouwen die een grote wens hebben, en die misschien nog niet of niet in vervulling is gegaan. Ook tel ik op deze dag mijn zegeningen, en ben ik mij ook zeker ervan bewust dat ik heel dankbaar mag zijn voor mijn twee meiden. Ik heb op deze dag ook niet veel nodig, ik vind hun knutselwerkjes het mooist en de fijnste knuffels krijg ik van hen.

Voor mij is het elke dag Moederdag

Voor mij is het elke dag Moederdag, en ik heb er dan ook geen woorden voor, hoe prachtig de gepersonaliseerde ketting is die ik kreeg Mamaloves. Dit stond erg hoog op mijn lijstje wat ik echt nog wilde hebben van de meisjes. Ik gaf het mezelf nooit cadeau, en elke keer wilde ik het vragen maar dan stelde ik het weer uit. Ik heb namelijk een ketting met de geboorte bloemen van de meisjes gekregen. Achter op de coin staan de namen van de meisjes gegrafeerd.

Een betekenis met een gouden randje

Ik maakte het open en ik schoot vol, als ik kijk wat ik zelf heb door moeten maken met Vienna, het moederschap werd mij niet gegeven en heb onwijs moeten vechten voor haar leven en dat van mezelf. Het raakt mij nog steeds, het was een pittige en hobbelige weg die wij hebben moeten bewandelen. De zwangerschap van Maé was voor mij een cadeau en heb hier onwijs van kunnen genieten. De bevalling was intens maar erg mooi, het geeft mij nog kippenvel. Het voelt voor mij als een bekroning. Deze ketting geeft alle momenten die ik met de meisjes heb doorstaan een betekenis en een gouden randje.

Geboortebloemen met een prachtige boodschap

Ik keek vol verbazing hoe mooi en klein de bloemen erop zijn gezet, dit is echt een kunst als je dit kan. Het klopt voor mij ook helemaal, de geboorte bloemen die op mijn ketting staan zijn: februari – iris & oktober – de goudsbloem.

Zo mooi en bijzonder. Als ik kijk naar de geboorte bloem van Vienna, wat ook tevens mijn geboorte bloem is, dan krijg ik tranen in mijn ogen want deze prachtige bloem staat voor: moed, geloof & wijsheid.

Ook de bloem van Maé is heel bijzonder, dit is ook de maand dat mijn opa jarig was. We kregen namelijk op zijn verjaardag te horen dat ik werd ingeleid. Helaas is hij samen met mijn oma verongelukt toen ik 2 jaar oud was. Maar hoe mooi is het dat het elkaar verbindt. Het voelde toen als een teken van hem. Hem zal ik dus ook altijd bij mij dragen. Deze bloem staat voor : welvaart, creativiteit, bescheidenheid & eeuwige liefde.

Het verhaal van Mamaloves

Ik ben van mening dat een sieraad meerdere verhalen kan vertellen, en je mee kan nemen in al je herinneringen die je hebt gemaakt. Natuurlijk heb ik ook gekeken naar het verhaal van Mamaloves, zo heeft Katrien de oprichtster van Mamaloves, een prachtige bedel laten maken in Marseille wat symbool staat voor haar dochters. Ze werd hierdoor geïnspireerd om zelf ook unieke sieraden te maken. Ze is begonnen aan de keukentafel en in 2015 is Mamaloves ontstaan.

Zoals ik al beschreef, de sieraden vertellen een verhaal. Ze staan symbool voor moeder & kind, maar ook voor de verbinding en momenten die wij voelen met andere dierbaren om ons heen.

Gift Guide by Mamaloves

Zondag 14 mei is het weer Moederdag! Ben je op zoek naar het liefste en meest persoonlijke Moederdag cadeau voor je mama? MAMALOVES heeft een ruim aanbod om je moeder mee te verrassen, bekijk hier de gift guide.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

a4c4a1e2-1f44-4d05-bc6d-394e5597e011.__CR001464600_PT0_SX1464_V1___

Bijzondere outfits voor je kleintje voor carnaval

Laatst deelden we al een leuke blog met te gekke onesies voor je kleintje. Vandaag laten we je nog wat...
1200x1200-14

Carnaval met je kleintje, de leukste onesiepakjes!

Carnaval komt er aan, 4 dagen feesten en dus ook verkleden! Hoe klein ze ook zijn, je kunt altijd wel...
keuken

3x tips voor een keuken met klasse

Er is geen plek in huis die zo veel karakter kan uitstralen als de keuken. Het is de plek waar...