Het nieuwe vriendje van Puk: Codi de RoboDino

5 november 2019

Er is een dinosaurus bij ons in huis komen wonen. Hij heet Codi en soms is hij blij, moe of boos, net als Puk. Hij houd van muziek, en dan vooral van hiphop, marcheren of ballet. En ook kan hij zich transformeren tot monster of robot. Dit leerzame speelgoed kregen wij van babylabel om te testen. Codi mijn RoboDino van VTech is genomineerd voor de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2019.

Bekijk ook dit leuke peuterspeelgoed >>

Wat kan Codi mijn RoboDino allemaal?

Ik zal proberen uit te leggen hoe Codi mijn RoboDino van VTech werkt; Codi is een dansende dino. Maar pas op, want hij is niet altijd vrolijk! Een klein humeurtje op zijn tijd hoort erbij (net als bij ons natuurlijk 😉 ) , want Codi heeft verschillende karakters die worden bepaald door jouw kleintje. Je kunt Codi namelijk programmeren via de stekels op zijn rug. Dat is nog eens handig voor de kleine programmeurs in spé. Een hele leuke uitdaging voor kinderen van 2 tot 5 jaar oud!

codi mijn robodino vtech, robodino, robotdino, dino speelgoed, speelgoed kind 2 jaar, speelgoed kind 3 jaar

Lekker spelen met zijn nieuwe vriendje

Combineren en programmeren

Codi heeft 9 rugstekels bijgeleverd, alle met een andere karakter, muziekstijl en gevoel. Met deze stekels kan je verschillende combinaties maken. Zo veranderd Codi elke keer in een andere dino. En is Puk klaar met spelen, dan bergen we de stekels van Codi Mijn RoboDino op in een oranje dino ei. Zo raken we de rugstekels van Codi niet snel kwijt, handig!

Zo krijg je Codi aan het bewegen en brullen! Maar Codi Mijn RoboDino houdt ook van liedjes (hij kent er wel 32!) en muziek en heeft zelfs een gevoelige kant. De 9 bijgeleverde stekels zijn eigenlijk Codi’s DNA. De eigenschappen in muziekstijl, gevoel en karakter zijn te combineren en er kunnen maar liefst 27 verschillende karakters worden gemaakt.

codi mijn robodino vtech, robodino

In het super dino ei kan je de stekels bewaren

Lekker spelen met zijn nieuwe Dino vriendje Codi

Codi houd net als Puk erg van dansen. Hij Marcheert hier rond in de kamer, en als Puk het HipHop stekeltje op zijn rug plaatst dan gooit hij er zo een hele rap uit.

De gele stekels zijn het moeilijkste te plaatsen. Deze zijn driehoekig en daardoor een goede puzzelles, helemaal omdat Codi weinig stilstaat. Het is een bezig bijtje en danst lekker in het rond. Erg leuk!!

codi mijn robodino, VTECH speelgoed, robotdino

Speelgoed van het Jaar 2019

Puk en ik snappen wel dat Codi mijn RoboDino genomineerd is voor de verkiezing van Speelgoed van het Jaar 2019!

Bekijk en shop dit leuke speelgoed hier

speelgoed dino, robotdino, peuterspeelgoed

Review: nostalgisch speelgoed >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
kleine-kinder-schoenen

Hoe je online hoogwaardige babykleding kunt vinden voor een mooie prijs

Het vinden van hoogwaardige baby- en peuterkleding voor een mooie prijs kan een uitdaging zijn, maar met de opkomst van...