Bijzondere geboortekaartjes en geboortegedichtjes

14 mei 2020

Wat is het toch bijzonder wanneer je in verwachting bent van jullie kindje. En natuurlijk wil je straks iedereen laten weten dat jij bevallen bent van jullie wondertje. De zoektocht tussen al die bijzondere geboortekaartjes kan best lastig zijn, want jij bent op zoek naar dat ene, speciale geboortekaartje welke 100% naar wens moet zijn.

Kiezen van een geboortekaartje

Iedere (aanstaande) ouder heeft een unieke en eigen stijl. En wanneer je een geboortekaartje gaat uitzoeken dan zal deze eigen stijl van bepalende invloed zijn op de keuze die je gaat maken. Dat maakt een geboortekaartje een heel persoonlijk iets en zo speciaal, want aan niets wordt meer aandacht geschonken dan aan het geboortekaartje van jullie baby.

geboortekaartjes, chique geboortekaartjes, tadaaz, geboortegedichtjes_edited-1

Unieke geboortekaartjes

Bij Tadaaz kun je kiezen uit een groot assortiment unieke geboortekaartjes. Wil je lief en schattig, grappig en stoer of een klassiek geboortekaartje? Dat kan! Alle stijlen en designs zijn mogelijk. Kies een basisdesign en bewerk dat tot een hoogstpersoonlijk ontwerp, helemaal uniek voor de geboorte van jullie baby! De geboortekaarten kunnen gecombineerd worden met een gekleurde envelop, wat het effect van het kaartje nog mooier maakt.

Kaartjes met foto van jullie baby

Een geboortekaartje met foto van jullie baby is helemaal uniek. Hiermee kun je familie en vrienden meteen laten kennis maken met jullie zoon of dochter en dat is helemaal leuk tijdens deze corona crisis waarbij er niemand op bezoek kan komen. 

In verwachting van een zoon of dochter?

De geboorte van een zoon of dochter is het meest bijzondere wat je je meemaakt in je leven. Wanneer je weet wat het geslacht van jullie baby is dan kun je veel gerichter zoeken. Handig, dat scheelt weer zoeken.

Geboortekaartje meisje

Als je een prinsesje verwacht kan het zomaar gebeuren dat je hormonen roze gekleurd zijn. Alles moet roze, inclusief het geboortekaartje voor jouw meisje. Ben je meer een stoere meiden – mama? Natuurlijk mag je dan een blauw kaartje ontwerpen voor je dochter. Het is toch geweldig om een geboortekaartje te ontwerpen dat helemaal past bij jouw stijl!

Geboortekaartje zoon

Ook bij de geboorte van een zoon moet het kaartje helemaal naar jouw wens zijn. Voor jongens denken we al snel aan babyblauw, maar mintgroen en donkerblauw zijn prachtige kleuren om de geboorte van je zoon aan te kondigen. Ook geboortekaartjes in kraft zijn super voor een jongetje. Ontdek het aanbod van bijzondere geboortekaartjes en kies jouw favoriet!

geboortekaartjes, chique geboortekaartjes, tadaaz, geboortegedichtjes_edited-1

Geboortegedichtjes

Geboortekaartjes met een speciaal geboortegedichtje maken jullie kaartje nog specialer. Hierbij kun je de tekst schrijven recht uit je hart, of geschreven vanuit je baby. Maar welke tekst je op het kaartje schrijft is hierbij van groot belang. Hoe bijzonder is het om een liefdevolle wens voor je pasgeboren baby vol ontroering en liefde zelf te schrijven. 

Vier ogen stralen om twee oogjes dicht
Dag lief, nieuw vertrouwd gezicht

Zo welkom! Lief, klein meisje.
Wat heerlijk dat je eindelijk bij ons bent!

Ogen als sterretjes
Een kindje heel klein
Wat zijn wij trots
Jouw papa en mama te zijn

Ons klein meisje
net geboren
één blik in jouw oogjes
en we zijn helemaal verloren

Negen maanden lang hoorde ik mijn moeders lach
negen maanden lang hoorde ik mijn vaders stem
nu kom ik toch eens kijken
lijk ik op haar of meer op hem?

Zo klein als ik ben
klim ik nu al in de pen
om jullie te vertellen dat ik geboren ben.

babypaspoort, unieke geboortekaartjes, geboortekaartje noah, tadaaz, geboortegedichtjes

Een heel bijzonder kaartje is wel dit baby paspoort. Bestemming: de wolken! Want daar ben je natuurlijk te vinden met je pasgeboren kindje. Deel je geluk en stuur dit baby paspoort geboortekaartje naar iedereen die een glimp wil opvangen van jullie baby. Een heel speciaal detail is de  stempel met in koper afgewerkte voetjes.

Heb je een keus kunnen maken uit al deze bijzondere geboortekaartjes? Leuk als je het ons laat weten. Stuur een foto naar info@baby-label.com en wij zullen deze met trots aan iedereen laten zien.

unieke geboortekaartjes, geboortekaartje nathan, tadaaz, geboortegedichtjes
bijzondere geboortjekaartjes, geboortjekaartjes, geboortekaartje finn

LEES OOK:

bijzondere geboortekaartjes, persoonlijke geboortekaartjes

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

raamsticker-blauw-beer-maan.480.p1

Geboortesticker op het raam – zo maak je jouw aankondiging uniek!

Wauw, jullie verwachten een klein wondertje. Zo mooi! Een mooie tijd waarin veel geregeld mag worden, en natuurlijk niet te...
resize

Welkom, kleine zonnetje! Dit zijn dé zomertrends voor geboortekaartjes

Wanneer je dit leest, ben je misschien hoogzwanger van je eerste, tweede of wie weet hoeveelste baby. Proficiat! Dat betekent...
image

Maak je eigen unieke geboortekaartjes: Een gids voor aanstaande ouders

Er is niets opwindender dan de geboorte van je kind aankondigen met een prachtig, uniek geboortekaartje. Het ontwerpen van je...