SHOPTIP: Betaalbare peuter outfit voor Puk

28 februari 2019

Allereerst moet ik een vervelende bekenning doen, om deze vervolgens weer goed te breien met een mooie blog. Zeeman, vroeger wilde ik deze winkel niet in. Ik praat nu over Saskia in haar puberjaren. Mijn vader peste mij wel eens en gaf me express een plastic tasje ( toen nog plastic) mee van de Zeeman als ik ergens heen ging. Deze foute grap van mijn vader liep altijd uit op een discussie en een bloedchagerijnige dochter. Zeeman was in mijn puber ogen niet hip. betaalbare peuterkleding

Meer betaalbare kinderkleding >>

Betaalbaar shoppen voor het hele gezin

Daar kom ik nu toch op terug, buiten dat Zeeman echt een hele ruime collectie heeft is het ook nog eens lekker geprijsd en is het een duurzaam bedrijf. Duurzaamheid en goed betaalbaar gaan dus hand in hand in dit bedrijf en dat komt omdat ze al hun afval zelf recyclen, ze direct bij de leverancier kopen, de artikelen niet verpakken en ze in grote hoeveelheden inkopen, waardoor ze het voor een mooie prijs kunnen aanbieden aan de klant.

Ik kreeg een kadobon van €20,- en mocht voor Puk een betaalbare peuterkleding outfit shoppen.

Goede basics heb je altijd nodig

Sowieso wist ik al dat er een nieuwe basic in zijn garderobe kwam, ik ben gek op de basics van Zeeman. Afgelopen winter kocht ik een topper van een coltrui voor goedkope kinderkleding, zeemanhem. Met de lente in het vooruitzicht kan een mooi basic shirt dus niet ontbreken. Dit shirt is er zowel in korte als lange mouw en met V- of ronde hals. In verschillende kleuren. De eerste €2,69 is uitgegeven.

Nieuwe collectie by Zeeman

Sinds kort hangt de nieuwe collectie in de winkel. Weer allemaal gezellige frisse kleurtjes, maar ook erg leuke zwemkleding. Nu is mijn hartendiefje al voorzien van een stoere zwembroek, maar wilde jullie deze tip toch delen. (stiekem was ik verliefd op een badpak)

Goedkoop jasje

Al snel zag ik 2 leuke jacks hangen. Een stoere blauwe met cactussen en een legergroene met regencoat. Ik heb lang getwijfeld maar ben uiteindelijk toch voor mijn lievelingskleur gegaan. Dit toffe regenjasje met capuchon, rits en knoopsluiting shop je al voor €12,99. Ik vind het een heerlijk tussendoor jasje.

Gestreept shirtje

Zeeman heeft zijn verkoopskills goed gedaan, want onder het jasje hadden ze een shirtje gepresenteerd die heel goed bij het jasje paste. Dus nam ik dit frisse streepshirt voor €2,99 er ook bij. Dit shirtje hangt er trouwens ook nog met een grijze streep.

Even de balans opmaken;

Voor €18,67 heb ik een shirt met lange mouwen, een streep shirt met korte mouwen EN een jack. Even serieus, waar koop je nu nog zo’n leuke set voor €18,67?? We kunnen afvinken; mama is blij.

Puk is onder het shoppen door al een aantal keren naar de speelgoed afdeling gelopen. En ik vind dat hij iets mag uitzoeken voor het overige bedrag. Hij kiest uiteindelijk deze extra dikke stiften voor €1,79. Ik denk omdat er zoveel mooie kleurtjes bij elkaar in 1 doosje zitten.

Milieu bewust shoppen

Bij het afrekenen word me nog eens duidelijk gemaakt dat Zeeman echt milieubewust bezig is. Ik heb de keus tussen een big shopper ( boodschappenformaat ) voor 0,50 cent of een opvouwbaar tasje voor €1,-.
Het opvouwbare tasje is recyclebaar en mag in welke staat dan ook ALTIJD weer ingewisseld worden voor de euro. Ik zeg dikke duim omhoog!

Hoe vinden jullie Puk zijn nieuwe betaalbare peuterkleding set by Zeeman?

goedkope peuterkleding, betaalbare peuterkleding

peuter outfit, goedkope peuterkleding, betaalbare peuterkleding

Hoe vinden jullie deze betaalbare peuterkleding set?
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
z8-xmas-24mood0809-24980

Feestkleding voor de kleintjes

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat veel mensen zich klaar maken voor de feestdagen....