online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Zwangerschapskleding

Published on mei 27th, 2017 | by Robin

0

Sportief zwanger met de nieuwe collecties

Ook als je zwanger bent, kun jij je eigen stijl gewoon aanhouden. Is normaal gesproken jouw stijl sportief? Nou, dan kan dat ook gewoon als je zwanger bent. Maar je kunt het natuurlijk ook aan als je lekker zelf gaat sporten of als je op zondag een heerlijke relax dag hebt. Wij hebben een aantal toffe items voor je geselecteerd van de merken Noppies, Supermom en Esprit.

Legergroen

In de nieuwe collecties zie je veel legergroene kleuren. En dat is een fijne kleur, omdat het eigenlijk in elk seizoen wel past. Ook een kleur die met veel te combineren is met zwart, wit, rood en grijs bijvoorbeeld. Zoals bijvoorbeeld het legergroene jurkje, kun je lekker aan met een panty en maar op warme dagen ook lekker met blote benen en een mooie gymp eronder.

Bomberjasje

Het bomberjasje is al een aantal seizoen het item. Het is een superfijn item. Je kunt het als jas gebruiken, maar ook als extra item om jouw look af te maken. En nu kun je ook los als je zwanger bent. De leukste bomberjasjes hebben wij voor jou geselecteerd. En dit leuke bomberjasje kun je na je zwangerschap ook gewoon nog aan. Dat is een fijne bijkomstigheid.

Sportieve look helemaal af

Je sportieve look maak je af met een mooie broek of juist een rokje. Het is maar net waar jij je lekker in voelt. Dat kan nog wel eens wisselen als je zwager bent. Maar wil je het rokje dus een beetje in een sportieve stijl? Dan is een rokje met strepen aan de zijkant ideaal. Ook dit rokje is super leuk te combineren met een fijne gymp. Zeker als je zwanger bent, zijn platte schoenen wel prettig.

Shop deze items by Zalando

BewarenBewarenComments are closed.

Back to Top ↑