Sportief zwanger met de nieuwe collecties

27 mei 2017

Ook als je zwanger bent, kun jij je eigen stijl gewoon aanhouden. Is normaal gesproken jouw stijl sportief? Nou, dan kan dat ook gewoon als je zwanger bent. Maar je kunt het natuurlijk ook aan als je lekker zelf gaat sporten of als je op zondag een heerlijke relax dag hebt. Wij hebben een aantal toffe items voor je geselecteerd van de merken Noppies, Supermom en Esprit.

BEKIJK ZE DIRECT HIER

Legergroen

In de nieuwe collecties zie je veel legergroene kleuren. En dat is een fijne kleur, omdat het eigenlijk in elk seizoen wel past. Ook een kleur die met veel te combineren is met zwart, wit, rood en grijs bijvoorbeeld. Zoals bijvoorbeeld het legergroene jurkje, kun je lekker aan met een panty en maar op warme dagen ook lekker met blote benen en een mooie gymp eronder.

Bomberjasje

Het bomberjasje is al een aantal seizoen het item. Het is een superfijn item. Je kunt het als jas gebruiken, maar ook als extra item om jouw look af te maken. En nu kun je ook los als je zwanger bent. De leukste bomberjasjes hebben wij voor jou geselecteerd. En dit leuke bomberjasje kun je na je zwangerschap ook gewoon nog aan. Dat is een fijne bijkomstigheid.

Sportieve look helemaal af

Je zwangerschapskleding sport style maak je af met een mooie broek of juist een rokje. Het is maar net waar jij je lekker in voelt. Dat kan nog wel eens wisselen als je zwager bent. Maar wil je het rokje dus een beetje in een sportieve stijl? Dan is een rokje met strepen aan de zijkant ideaal. Ook dit rokje is super leuk te combineren met een fijne gymp. Zeker als je zwanger bent, zijn platte schoenen wel prettig.

Zwangerschapskleding sport style

zwangerschapskleding sport style, sportieve zwangerschapskleding, sportkleding zwanger

Shop deze items hier

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

zwangerschapskleding

Preggo winterkleding – Keep that belly warm

Yes mommy, de winter is aan! Tijd om die buik eens goed warm in te pakken.. De tijd van veel...
Kopie van meisjeskleding

Musthaves voor mama en baby..

Yes! Het is (eindelijk) zover… Twee streepjes pronken op je zwangerschapstest. Een warm gevoel van binnen overvalt je en tegelijkertijd...
voedings bh medela

Review – De Medela keep cool voedings bh

De juiste bh vinden voor tijdens het kolven en voeden is best heel erg lastig.  Inmiddels is ons meisje bijna...