Preggo winterkleding – Keep that belly warm

18 december 2023

Yes mommy, de winter is aan! Tijd om die buik eens goed warm in te pakken.. De tijd van veel te grote slobberkleding is voorbij want die buik mag gezien worden, en met deze preggo winterkleding sta jij in the picture.

Preggo winterkleding wat is hip?

Net als bij de ‘normale’ kleding zien we leuke flared broekjes in comfy stoffen, maar ook de giletjes zijn voor zwangere ideaal om te dragen. Dat hoeft niet eens persé een zwangerschapsexemplaar te zijn. Belangrijk is vooral dat het lekker zit. Bij de broeken zit dan ook een speciale band die je buik stevigheid biedt.

Deze leuke outfits scoor je hier..

Sweater weather…

Deze dagen is een heerlijke warme trui op een trendy broek de ideale outfit. Een simpele maar casual outfit en het is ook nog lekker makkelijk om te dragen en je ziet er nog steeds leuk uit. Win win! Met deze truien sla jij je door de koude dagen heen.

Shop hier leuke sweaters.

Ook deze trui is heel gaaf..

Jurkjes voor elke dag!

Jurkjes zijn altijd leuk, of het nu voor een feestje is of een random dagje rondom en in huis. Een jurkje is sowieso fijn als je kijkt naar het draagcomfort. Vaak zijn ze vrij strechty rond je buik en sluiten ze mooi aan.

Shop de leukste jurkjes voor elke dag hier..

Meer leuke preggo winterkleding..

Hieronder vind je nog meer leuke winterkleding inspo. Van jurkjes tot casual outfitjes. Genoeg om je kast mee te vullen voor de 9 maanden dat je lekker met je belly mag showen.

Shop hier de leukste zwangerschapskleding

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
positiekleding-zwangerschapskleding-voedings-bh

Comfortabel maar stijlvol: outfit ideeën voor mama’s met een baby

Als kersverse mama doe je er alles aan om zo goed mogelijk voor je kleintje te zorgen. Dat kost veel...
img (2)

Style your baby bump in deze hippe zwangerschapskleding

Hippe zwangerschapskleding is er eigenlijk niet denk je wanneer je zwanger bent. Maar wanneer je goed kijkt zijn er zeker...