hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Review zwangerschapsjurk gene, gebe maternity, positiemode, zwangerschapsmode, zwangerschapskleding, zwart witte stippenjurk

Published on mei 27th, 2019 | by Evelyne

0

Een zwierige zwangerschapsjurk van GeBe

Lucky me mocht een leuk zwangerschapsjurkje van GeBe Maternity testen. Momenteel ben ik 20 weken in verwachting en barst ik dus echt wel uit mijn reguliere kleerkast. Superfijn dus dat ik dit leuke jurkje mocht uitproberen.  zwangerschapsjurk van gebe

Bekijk ook deze hippe zwangerschaps looks >>

Een zwierige zwangerschapsjurk van GeBe

Deze leuke zwangerschapsjurk van GeBe heeft de naam “Minas” en heeft een zwarte print met kleine witte stippen. De stof is lekker zwierig, zacht en comfortabel. De rug heeft vanboven een zwangerschapsjurk gene, gebe maternity, positiemode, zwangerschapsmode, zwangerschapskleding, zwart witte stippenjurkknopje, en verder een stukje ritssluiting.

Genoeg groeiruimte voor mijn buik

En wat ik een pluspunt vind, is dat er nog genoeg ruimte is om mijn groeiende buikje de komende maanden ook mooi te omhullen. Ik draag maatje XS en heb nog voldoende “groeiruimte” in deze jurk. Ook na de bevalling lijkt het me nog lekker comfy én kan je het zelfs blijven dragen tijdens de borstvoedingsperiode, aangezien je de V-hals gemakkelijk opzij kan schuiven.

Ideaal zwangerschapsjurkje

Een ideaal zwangerschapsjurkje dus voor dit onvoorspelbare tussenseizoen. Bij kouder weer met een panty, en bij beter weer gewoon lekker zonder. Check zeker ook eens de rest van hun nieuwe collectie, er zitten echt hele leuke stuks bij!Comments are closed.

Back to Top ↑