hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Review zwangerschapsbadpak

Published on juni 19th, 2019 | by Evelyne

0

Een badpak voor m’n bolle buikje

Tijdens mijn eerste zwangerschap liep ik in de winter met een bol buikje rond, maar nu zal ik in de zomermaanden hoogzwanger zijn. De warme winterjurkjes met lange mouwen die nog in het hoekje van m’n kleerkast liggen zal ik dus waarschijnlijk niet veel meer kunnen dragen. Ik ruil ze graag voor frisse, lichte stuks. En ervan uitgaande dat de zomer wel eens broeierig warm zou kunnen worden,  kan ik ook best een zwangerschapsbadpak gebruiken. Ideaal dus dat ik er ééntje van GeBe maternity mag uitproberen!

Heb je deze zwierige zwangerschapsjurk al gezien? >> 

zwangerschapsbadpak, gebe zwangerschapsbadpak

Zwangerschapsbadpak

Een weekje vakantie in Frankrijk leek me het uitgelezen moment om het badpak voor de eerste keer aan te trekken. Helaas bleek het weer niet zo goed mee te zitten, maar dat lieten we niet aan ons hart komen. Die ene dag dat de temperaturen toch de 20 graden haalden, ging ik ervoor!

zwangerschapsbadpak, gebe badpak, gestreept badpak

Het is een zwart zwangerschapsbadpak met witte streepjes en een witte tailleband van GeBe maternity. Leuk weetje; ook tijdens de borstvoedingsperiode kan je het nog dragen, aangezien er onder het dubbele bovenstukje twee nuttige uitsparingen voorzien zijn. Ideaal toch? Het badpak zit lekker comfortabel en ik voel me er geen enkel moment ongemakkelijk mee, ook niet wanneer ik mijn tweejarig dochtertje oppak. De stof rekt prima mee rond mijn buik en er is nog wat groeiruimte, zonder dat het “flodderig” is. Perfect, want als mama vind ik me comfortabel voelen even belangrijk als er fashionable uitzien. Twee vliegen in één klap dus!

zwangerschapsbadpak, babylabel review, zwanger, zwangerschap, mum-to-be.

Dit streepjes badpak staat je geweldig Evelyne! 


About the Author

Evelyne Mertens Renee de Pauwstraat 61 2950 Kapellen (belgie) meisje Charlotte en nu in verwachting zelf kledingmaat 34Comments are closed.

Back to Top ↑