Zomerse zwangerschapskleding en badmode

1 juni 2023

De heerlijke temperaturen komen deze week weer om het hoekje kijken. Wat fijn dat de korte broek of dat heerlijke jurkje eindelijk aan kan. Tijdens je zwangerschap, wanneer je al die extra kilo’s mee draagt, heb je het al snel een stuk warmer. Tijd dus voor heerlijke zomerse zwangerschapskleding en badmode.

Show je buikje in deze zomerse zwangerschapskleding…

Comfortabel staat hoog in het vaandel tijdens je zwangerschap. Kleding dat knelt of schuurt daar word je zo al niet vrolijk van, laat staan tijdens die 9 maanden. Met deze heerlijke zomerse en vooral luchtige kleding kun jij in style je mooie buikje showen.

Shop hier deze leuke setjes voor de zomer..

Luchtige zomerse zwangerschapsjurkjes

Een jurkje wat heerlijk losjes om je lichaam valt of eentje die volledig stretch is.. Tijdens de zwangerschap is een jurkje altijd fijn. Sowieso omdat je met één kledingstuk gewoon een complete outfit hebt maar ook het draagcomfort van een jurkje is gewoon fijn. Deze zomer jurkjes wil je gewoon hebben.

Shop hier heerlijke luchtige zomerjurkjes

Badmode voor zwangere dames

Ga je op vakantie, zit je op zwangerschapszwemmen of staat een dagje naar het strand gepland? Een zwangerschapsbadpak zit heerlijk en staat prachtig! Door de ‘extra ruimte’ rondom je buik krijg je niet dat benauwde en te strakke gevoel. Deze badmode vinden wij helemaal leuk!

Shop deze badpakken hier…

Ook deze badkleding vinden wij heel leuk..

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG_1074-scaled-1

5 unieke manieren om jouw zwangerschap vast te leggen!

Een bijzondere tijd is aangebroken. Alles staat nu in het teken van jouw zwangerschap en deze periode wil je natuurlijk...
IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
positiekleding-zwangerschapskleding-voedings-bh

Comfortabel maar stijlvol: outfit ideeën voor mama’s met een baby

Als kersverse mama doe je er alles aan om zo goed mogelijk voor je kleintje te zorgen. Dat kost veel...