Zomerse zwangerschapskleding en badmode

1 juni 2023

De heerlijke temperaturen komen deze week weer om het hoekje kijken. Wat fijn dat de korte broek of dat heerlijke jurkje eindelijk aan kan. Tijdens je zwangerschap, wanneer je al die extra kilo’s mee draagt, heb je het al snel een stuk warmer. Tijd dus voor heerlijke zomerse zwangerschapskleding en badmode.

Show je buikje in deze zomerse zwangerschapskleding…

Comfortabel staat hoog in het vaandel tijdens je zwangerschap. Kleding dat knelt of schuurt daar word je zo al niet vrolijk van, laat staan tijdens die 9 maanden. Met deze heerlijke zomerse en vooral luchtige kleding kun jij in style je mooie buikje showen.

Shop hier deze leuke setjes voor de zomer..

Luchtige zomerse zwangerschapsjurkjes

Een jurkje wat heerlijk losjes om je lichaam valt of eentje die volledig stretch is.. Tijdens de zwangerschap is een jurkje altijd fijn. Sowieso omdat je met één kledingstuk gewoon een complete outfit hebt maar ook het draagcomfort van een jurkje is gewoon fijn. Deze zomer jurkjes wil je gewoon hebben.

Shop hier heerlijke luchtige zomerjurkjes

Badmode voor zwangere dames

Ga je op vakantie, zit je op zwangerschapszwemmen of staat een dagje naar het strand gepland? Een zwangerschapsbadpak zit heerlijk en staat prachtig! Door de ‘extra ruimte’ rondom je buik krijg je niet dat benauwde en te strakke gevoel. Deze badmode vinden wij helemaal leuk!

Shop deze badpakken hier…

Ook deze badkleding vinden wij heel leuk..

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

zwangerschapskleding

Preggo winterkleding – Keep that belly warm

Yes mommy, de winter is aan! Tijd om die buik eens goed warm in te pakken.. De tijd van veel...
Kopie van meisjeskleding

Musthaves voor mama en baby..

Yes! Het is (eindelijk) zover… Twee streepjes pronken op je zwangerschapstest. Een warm gevoel van binnen overvalt je en tegelijkertijd...
REVIVE-MODEL-02-768x513-1

Een gezonde zwangerschap met Sups

Een bijzondere tijd is aangebroken. Een tijd waarin er veel veranderd aan en in jouw lichaam. In jouw lichaam groeit...