Ze groeien zo snel, net als de Stokke Sleepi™ collectie

24 september 2022

Baby on the way, of is de kinderkamer toe aan een update? Stokke vernieuwt haar Sleepi kinderkamercollectie om gezinnen het allerbeste te bieden op het gebied van veiligheid en duurzaamheid in de slaapkamer. Met als middelpunt de originele ovale wieg die net zo snel groeit als je kleintje, is het Sleepi bed nu tot wel vijf jaar te gebruiken. Ook introduceert Stokke een aangepaste commode met commodeblad en verzorgingstafel. Gewoon in hetzelfde herkenbare, stijlvolle Scandinavische design als dat je van het merk gewend bent. Tijdloos én duurzaam. 

Stokke tripp trapp

Cocoonen met Stokke Sleepi™ Mini

De Stokke Sleepi Mini werd in 1999 ontworpen en is bekend om het ovale, Scandinavische design, dat kleintjes het gevoel geeft in een veilig nestje te liggen. Doordat het Stokke Sleepi concept aanpasbaar is, groeit deze tot een leeftijd van vijf jaar mee met je kindje – van de Sleepi Mini tot het Sleepi bed. Hierdoor kunnen gezinnen jaren genieten van de magische momenten voor het slapengaan.  

De Stokke Sleepi is een meegroei-concept dat perfect aansluit bij Stokke’s kenmerkende Scandinavische design. De Sleepi Mini is eenvoudig om te bouwen tot een peuter- en kleuterbedje met open zijkanten. Dit bevordert het gevoel van vrijheid en zelfstandigheid wanneer ze op hun eigen tempo de wereld gaan ontdekken. Zowel de Sleepi Mini als het Sleepi bed zijn voorzien van wieltjes, zodat ze gemakkelijk verplaatst kunnen worden. Door het matrasje met vier verschillende hoogtes zijn veiligheid en flexibiliteit voor iedere leeftijd en ontwikkelingsfase verzekerd.

Nieuw matras voor meer comfort

Stokke producten worden geoptimaliseerd op basis van de nieuwste innovaties en betrouwbaar onderzoek. Op basis van deze ontwikkelingen introduceert de nieuwe Sleepi collectie een matras met meerdere lagen hoogwaardig 3D-mesh en een kern van Sorona® Bicomponent Stretch-vezel voor meer stevigheid en ademend vermogen. Deze ventilatie en luchtdoorstroming dragen bij aan een veilige en gezonde slaap, terwijl je kindje comfortabel ligt in een knusse en veilige omgeving. 

Sleepi™ commode, commodeblad en verzorgingstafel

De belangrijkste items uit de kinderkamer collectie van Stokke zijn de iconische Sleepi Mini en het Sleepi bed, maar daarnaast introduceert Stokke nu ook de Sleepi ladekast, commodeblad en verzorgingstafel. Gemaakt met oog voor detail, een premium design en toonaangevende materialen die ervoor zorgen dat de producten lang meegaan. Het resultaat: een tijdloze combinatie van kwaliteit en duurzaamheid. Hiermee zijn de items een aanwinst voor iedere stijlvolle kinderkamer. Voor extra veiligheid wordt ook een nieuwe mesh-voering van ademend 3D-mesh geïntroduceerd. Dit maakt nog meer luchtcirculatie mogelijk, wat bijdraagt aan een veilige en gezonde nachtrust.

De volledige collectie bestaat uit de Sleepi Mini met uitbreidingsset, het Sleepi bed en de Sleepi ladekast met commodeblad. Ook zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar, waaronder een nieuw matras, matrasbeschermers, hoeslakens, mesh-voering en de tijdloze piekstok met sluier. Deze zijn allemaal afzonderlijk te koop.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...