Heerlijk wit op de babykamer

6 januari 2018

Een frisse witte babykamer is heerlijk. Het is rustig van sfeer en het is een prachtige basis voor de kinderkamer. Zeker voor baby’s die nog niet al te veel prikkels dienen te ontvangen. In deze rustige kamer voelen ze zich fijn. In deze babykamer kiezen we als basis kleur voor wit op de muur en ook in de meubels. Het ledikant is gemaakt van MDF en is geschilderd in een zijdeglans lak, dit Scandinavische meubel is stoer en heeft een frisse stijl.

In het ledikant kiezen we voor een heerlijk zacht deken. En die deken mag gezien worden! Het geeft ook een natuurlijke uitstraling en is zeer licht van kleur. Prachtig om te combineren met soortgelijke hoeslakens en spreien.

Witte babykamer met een beetje kleur

Een sfeerlampje mag natuurlijk niet ontbreken, en wat is nu toepasselijker dan deze melkfles? Ook het vlaggetje met melk en koekjes is een accessoires voor aan de muur in de babykamer of speelkamer. Het vlaggetje is van katoen en heeft een gouden koortje.

In deze rustige sfeervolle witte babykamer kiezen we als contrast voor om een felle kleur subtiel terug te laten komen. We kiezen voor geel. Enkel als detail in de decoratieletter, de eerste letter van de baby zijn of haar naam. En een prachtig wandplankje voor alle spullen op te bergen. Natuurlijk is er nooit genoeg opbergruimte in een kinderkamer.

Met een knipoog kiezen we in deze babykamer voor een prachtige muursticker, deze puppy kan je toch niet weerstaan. Wat een schatje. En wat een prachtige ballon, deze muursticker straalt een en al liefde uit. Wat voelt de kleine zich al welkom!

Meer babykamer inspiratie >>

witte babykamer

✿ Muursticker Zwart ballonnetje

✿ Decoratieletter

✿ Vlaggetje Melk en koekjes

✿ Ledikantdeken wit

✿ Muursticker Puppy

✿ Melkfles lampje

✿ Wandplankjes geel

✿ Ledikant wit

 


Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

nature babykamer

Hello nature! Zo creëer je een nature-inspired babykamer

Waar we met z’n allen wel eens gek van worden? Van de schreeuwerige kleuren, felle lichtjes en veel te luide...
kinderbed

Kinderbed van hoge kwaliteit belangrijk

Een belangrijk criterium bij het zoeken naar een kinderbed is de kwaliteit. Je kind zal graag het aller mooiste en...
jaga radiator

Kidsproof verwarmen met Jaga

Kidsproof verwarmen; het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van de baby- of kinderkamer,...