hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babykamer

Published on november 12th, 2017 | by de Redactie

0

Een beetje vintage op de babykamer

Ben jij ook zo gek van vintage? En wil je dit doorvoeren in de slaapkamer van je baby meisje? Vintage meubels zijn overal te vinden. Het is vaak een zoektocht naar dat ene perfecte item. En dat kan soms wel even duren voordat je het gehele interieur voor je babykamer gevonden hebt. Wees dus creatief in je zoektocht. Kijk eens op zolder bij familie en vrienden. Misschien staat er wel een prachtig exemplaar, en geeft het juist een fijn gevoel als een prachtexemplaar kan worden doorgegeven aan een klein meisje.

Sommige meubels of accessoires hebben een mooi verhaal, maar zijn tegelijkertijd ook tijdloos. Denk hierbij ook aan oud speelgoed en knuffels. Vooral een oud kastje of wiegje zorgen voor een vintage gevoel in de babykamer. Je vindt ze in de kringloopwinkel bij jou in de buurt! Vintage is ook hergebruik, een beetje opknappen en een nieuwe kleur verf, en ze zijn weer goed voor een nieuwe ronde. Het hoeft niet altijd perfect te zijn, juist niet. Het mag wat beschadigd zijn. Dat is nou juist het oude vintage gevoel van gebruikte spullen. In deze baby meisjes kamer kiezen we voor gebruik van de materialen hout, rotan en vilt en kurk. De kleuren zijn zalm en oud voeren de boventoon.

Vintage babykamer

vintage babykamer, babykamer inspiratie

bow Vlaggetje Little Dreamer

bow Dierenkop beer

bow Opbergbox huisjes

bow Opbergbak old pink

bow Vintage metalen lamp

bow Hangkast zalmkleur

bow Wieg

bow Blikkendoos

bow Gehaakt vloerkleed

bow Stoel

bow Prikbord kurk

bow Schoolplaat Oud Hollandse snoep

bow Vintage behang

 

Tags: , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑