Vilten dierenhoofden op de babykamer

5 november 2015

Prachtig vinden wij deze kekke dierenhoofden! Mooie vilten figuren van Kidsdepot om aan de muur te hangen. Een complete Zoo werd er gemaakt. Harstikke leuk om aan de muur te hangen in de Kinderkamer of Babykamer, maar stiekem staan ze ook erg leuk in de woonkamer of hal beneden.

Kidsdepot 

Het hippe merk Kidsdepot komt uit de keuken van Coming Kids en veroverd momenteel keihard alle kinderkamers, binnen een korte periode is het merk prachtig vertegenwoordigt zowel offline als online in binnen- en buitenland. Waar ze bij de vorige collecties goed scoorden met alle robuuste metalen woonaccessoires doen ze nu zeker niet onder met de nieuwste items.  Maar liefst 10 vilten figuren werden er gemaakt om aan de muur te bevestigen. Een goede kwaliteit vilt met kleuren die passen binnen de laatste trends op baby- en kinderkamer gebied.

Inrichten babykamer

Het inrichten van de babykamer wordt met alle accessoires steeds makkelijker. Hartstikke fijn wanneer je bijvoorbeeld de babykamer wilt inrichten. Verf de muur in een mooie kleur, zet de meubeltjes op zijn plaats en dan kun je beginnen met het toevoegen van de accessoires. Hang een paar van deze prachtige vilten dierenhoofden bij elkaar als echte blikvanger op de babykamer. Zo geef je binnen een handomdraai  de babykamer een compleet nieuwe uitstraling.

Bekijk en shop deze super leuke dierenhoofden hier >>>

 

vilten dierenhoofden, accessoires kinderkamer, babykamer, KidsDepot

Vilten dierenhoofden, babykamer, kinderkamer accessoires

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...