online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Babykamer dierenhoofden, kidsdepot, decoratie babykamer, kinderkamer, vilten dierenhoofden

Published on november 5th, 2015 | by Colinda

0

Vilten dierenhoofden op de babykamer

Prachtig vinden wij deze kekke dierenhoofden! Mooie vilten figuren van Kidsdepot om aan de muur te hangen. Een complete Zoo werd er gemaakt. Harstikke leuk om aan de muur te hangen in de Kinderkamer of Babykamer, maar stiekem staan ze ook erg leuk in de woonkamer of hal beneden.

Kidsdepot 

Het hippe merk Kidsdepot komt uit de keuken van Coming Kids en veroverd momenteel keihard alle kinderkamers, binnen een korte periode is het merk prachtig vertegenwoordigt zowel offline als online in binnen- en buitenland. Waar ze bij de vorige collecties goed scoorden met alle robuuste metalen woonaccessoires doen ze nu zeker niet onder met de nieuwste items.  Maar liefst 10 vilten figuren werden er gemaakt om aan de muur te bevestigen. Een goede kwaliteit vilt met kleuren die passen binnen de laatste trends op baby- en kinderkamer gebied.

Inrichten babykamer

Het inrichten van de babykamer wordt met alle accessoires steeds makkelijker. Hartstikke fijn wanneer je bijvoorbeeld de babykamer wilt inrichten. Verf de muur in een mooie kleur, zet de meubeltjes op zijn plaats en dan kun je beginnen met het toevoegen van de accessoires. Hang een paar van deze prachtige vilten dierenhoofden bij elkaar als echte blikvanger op de babykamer. Zo geef je binnen een handomdraai  de babykamer een compleet nieuwe uitstraling.

Bekijk en shop deze super leuke dierenhoofden hier >>>

 

vilten dierenhoofden, accessoires kinderkamer, babykamer, KidsDepot

Vilten dierenhoofden, babykamer, kinderkamer accessoires

 Comments are closed.

Back to Top ↑