hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babykamer babykamer meubels, tom en lilly

Published on december 19th, 2017 | by de Redactie

0

Webshop tip: Tom en Lilly

Bij de unieke webshop Tom en Lilly hebben ze een grote verzameling geweldige babykamer meubels en accessoires. Hier vind je dat ene originele babybedje of het peuterbed waar je al zo lang naar op zoek bent. Maar ook een bijpassende kast, aparte commodes, nachtkastjes, bijzonder mooi behang, unieke accessoires en heel veel meer. Voor de allerkleinsten tot de al wat grotere kinderen, voor ieder kamertje is wat moois te vinden.

Tom en Lilly

Veel van de producten van Tom & Lilly komen van de eigen tekentafel en zijn “Finished in Holland”. We hebben het over lekkere bedjes, handige commodes en leuke kasten. Alles is zelf ontworpen, in vele kleuren leverbaar en ook eindeloos met elkaar te combineren. Hoe leuk! Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mensen die mooie dingen maken. Daarom werken ze graag samen met andere designers zoals Laurette, Done by Deer, Sebra, Alondra en KUKUU.

Accessoires voor de mooiste babykamer

Bij Tom & Lilly hebben ze speciaal voor de babykamer een grote keus aan bijzonder mooie babybedjes en bijpassende commodes. Ons oog viel op het frisse turquoise Laurette Ledikant. Een multifunctioneel ledikantje waarin jouw kleintje lekker veilig kan slapen. Gebruik je het wiegje na verloop van tijd niet meer, dan kan het ook nog worden omgetoverd tot peuterbedje. Maar ook daarna als een heerlijk luierbankje in een gezellige leeshoek. Super handig!

Babykamer meubels en baby accessoires

Naast al die prachtige meubels heeft Tom & Lilly ook prachtige en unieke accessoires voor in de mooiste babykamer. Een van onze favorieten voor de babykamer is zeker deze prachtige muurhanger in de vorm van een cookie, ster en beertje!

En bij al die mooie baby- en peuterbedjes mag natuurlijk het beddengoed niet ontbreken. Er zijn ontzettend veel mooie kleuren en ontwerpen verkrijgbaar die het kamertje sfeer geeft die bij jou en je kleintje past. Bij Tom & Lilly vindt je alles voor een prachtig mooi en gezellig kamertje!

De mooiste babykamer meubels en accessoires vind je bij Tom en Lilly:

Shop hier

babykamer meubels, hangwieg, babykamer meubels, tom en lilly

Leander Hangwieg

babykamer meubels, tom en lilly

Stoeltjes en tafeltje van Oliver Furniture

babykamer meubels, aankleedunit

Leander Aankleedunit

Kijk hier voor meer babykamer inspiratie >>

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/tom-en-lilly/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242

Tags: , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/tom-en-lilly
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242