UNIEKE WEBSHOP: Tom en Lilly

5 maart 2020

Ben jij op zoek naar dat ene originele babybedje of het peuterbed en kun je het maar niet vinden? Zoek niet langer, want bij de unieke webshop Tom en Lilly hebben ze een grote verzameling geweldige babykamer meubels en accessoires.  Maar ook een bijpassende kast, aparte commodes, nachtkastjes, bijzonder mooi behang, unieke accessoires en heel veel meer. Voor de allerkleinsten tot de al wat grotere kinderen, voor ieder kamertje is wat moois te vinden. Hier ga jij zeker slagen voor jouw kleintje!

Tom en Lilly

Bij Tom en Lilly zijn ze altijd op zoek naar unieke producten en veel van deze producten zijn ontworpen op hun eigen tekentafel. We hebben het over lekkere bedjes, handige commodes en leuke kasten. Alles is zelf ontworpen, in vele kleuren leverbaar en ook eindeloos met elkaar te combineren. Hoe leuk!

Ook werken ze graag samen met nationale en internationale designers en grote namen als Laurette, Leander, Done by Deer, Oeuf NY, Sebra, Alondra en KUKUU.

Babykamer meubels

Bij Tom & Lilly hebben ze speciaal voor de babykamer een grote keus aan bijzonder mooie babybedjes en bijpassende commodes en kasten. Ons oog viel op het prachtige ledikant van Oliver Furniture. Een multifunctioneel ledikantje waarin jouw kleintje lekker veilig kan slapen. Gebruik je het wiegje na verloop van tijd niet meer, dan kan het ook nog worden omgetoverd tot peuterbedje. En is je kleintje ook uit het peuterbed gegroeid dan kun je dit bed met de conversiekit zelfs omtoveren tot een hoogslaper. Dat is nog een super handig en nog duurzaam ook!

Oliver Furniture Ledikant, babybed, peuterbed, meegroei ledikant

Prachtige meubels van Oliver Furniture

 Unieke babykamer accessoires

Naast al die prachtige meubels heeft Tom & Lilly ook prachtige en unieke accessoires voor in de mooiste babykamer. Een van onze favorieten voor de babykamer is zeker deze prachtige muurhanger in de vorm van een cookie, ster en beertje!

En bij al die mooie baby- en peuterbedjes mag natuurlijk het beddengoed niet ontbreken. Er zijn ontzettend veel mooie kleuren en ontwerpen verkrijgbaar die het kamertje sfeer geeft die bij jou en je kleintje past. Bij Tom & Lilly vindt je alles voor een prachtig mooi en gezellig kamertje!

De mooiste babykamer meubels en accessoires vind je bij Tom en Lilly:

Shop hier

babykamer meubels, hangwieg, babykamer meubels, tom en lilly

Leander Hangwieg #zomooi

babykamer meubels, tom en lilly

Stoeltjes en tafeltje van Oliver Furniture

Rafa-kids, peuterbed, underlayment peuterbed

Peuterbed van Rafa Kids

babykamer meubels, aankleedunit

Leander Aankleedunit

Kijk hier voor meer babykamer inspiratie >>

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderbed

Kinderbed van hoge kwaliteit belangrijk

Een belangrijk criterium bij het zoeken naar een kinderbed is de kwaliteit. Je kind zal graag het aller mooiste en...
jaga radiator

Kidsproof verwarmen met Jaga

Kidsproof verwarmen; het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van de baby- of kinderkamer,...
nijntje little dutch vintage miffy

Little Dutch, Vintage collectie

Little Dutch lanceerde hun nieuwe Vintage collectie. Ontdek de Vintage Little Flowers en Vintage Sunny Stripes ontwerpen. Geweldig om te...