Superschattige babykamer muurstickers!

6 november 2018

Nu weer verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl, de prachtige babykamer muurstickers van de Baby Woodland serie van DecoDeco. Deze muurstickers zijn erg populair als babykamer muursticker omdat ze heel mooi staan boven een babybedje. Ook voor peuters en kleuters zijn ze echter nog super leuk!

Babykamer muurstickers

De serie is verkrijgbaar in een tak-uitvoering maar ook als mooie muursticker boom of als set van een tak en boom. Superschattig! Deze muurstickers zijn verkrijgbaar in vier mooie zachte kleuren; roze, blauw, mint en grijs. De muursticker tak heeft een print van linnen, wat ’n extra sfeervol effect geeft. Je kunt de tak ook spiegelen als dat beter past op jouw (baby-) kamertje. Hij begint dan vanaf de andere kant. De boom is  verkrijgbaar is twee maten, wat super handig is. Je kunt dan de maat kiezen die het mooist past op de babykamer. De mooie muursticker is verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl en van met merk Deco Deco.

Babykamer inspiratie

Ook heel leuk voor een kamer zijn de andere mooie muurstickers voor de babykamer. Er zijn veel verschillende soorten muurstickers van verschillende kwalitatieve merken verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl. Nog meer mooie muursticker bomen en muursticker takken, maar ook muurstickers met auto’s of vlinders bijvoorbeeld. Voor elk wat wils!

Ook voor leuke kinderrugzakjes of babyknuffels kun je terecht bij Hippebeestjes.

babykamer muurstickers, muursticker boom, diertjes muurstickers

babykamer muurstickers, muursticker boom, diertjes muurstickers

babykamer muurstickers, muursticker boom. baby meisjeskamer

LEES OOK:

babykamer muurstickers

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...