Stoere sneakers van Shoesme

6 april 2023

De lente is begonnen, wat krijg ik hier toch altijd een fijn gevoel bij. De eerste zonnestralen, fluitende vogeltjes, de eerste bladeren komen weer aan de bomen en de bloemetjes gaan weer bloeien. Als ik voor mezelf spreek word ik onwijs blij van de lente! Hoog tijd om ook de kleding en schoenen aan te passen naar de lente.. Te beginnen met een paar stoere sneakers van Shoesme voor Maé

Shoesme schoentjes getest…

Het straalt zonnestralen

In de lente stralen de eerste zonnestralen altijd fijn op de huid en komen de eerste sproetjes op de snoetjes van de meisjes weer tevoorschijn. De kledingkast wordt weer aangepakt en gevuld met mooie frisse kleuren, de voetjes worden weer opgemeten en de laarsjes maken plaats voor mooie sneakers & sandalen.

Frisse kleuren

Ik ben er altijd op tijd bij, want vaak zijn de leukste items al snel weg. Nu moet ik wel zeggen dat ik het lastig vond om een leuk schoentje te vinden. Maar dat was ook zo weer over want Shoesme, bracht een fantastische collectie uit en eigenlijk slaag ik altijd hier wel voor de meisjes. Wat ik zo leuk vind aan de schoentjes van Shoesme, is dat ze bestaan uit vrolijke en frisse kleuren. Maar ze hebben dit wel genuanceerd door dit te combineren met ook rustige kleuren of als je liever iets neutraals wilt is ook dat een mogelijkheid. Er is echt voor iedereen wat wils.

Zelf heb ik gekozen voor een stoer, flitsend & comfortabel sneakertje voor Maé, zij is wat stoerder en wat uitbundiger dan haar zus en daarom bewust gekozen voor een schoen waar een rubberen neus op zit anders ben ik namelijk een moeder die elke week in de winkel kan gaan staan voor nieuwe schoenen omdat de neuzen kaal zijn. Maé neemt het niet zo nauw en is echt een doener en wilt graag alles ontdekken en klimt overal op.

Comfortabel & toch shine..

Daarom zijn er een aantal “voorwaarden” waar het schoentje voor mij dus aan moet voldoen. Ik vind dus een rubberen neus belangrijk, het comfort voor Maé zelf en het uiterlijk van het schoentje. Zo heb ik nu dus gekozen voor een zilver schoentje, en als het schoentje dus in de zon staat kleurt het eigenlijk heel goed mee. Zo kan ik het goed combineren met alle items in haar kledingkast en heb ik niet meer paar schoenen nodig. Deze sneaker past namelijk super leuk onder een stoer broekje, maar kan ook prima straks onder een rokje of jurkje.

Shop deze stoere sneakers hier…

Want ook dat vind ik eigenlijk wel erg belangrijk, het schoentje wat je koopt moet natuurlijk goed zitten maar je wilt het ook het liefste overal bij kunnen combineren. Daarom heb ik deze keer echt gekozen voor comfortabel & heerlijk shine.

Wie de schoen past, trekt hem aan

Hoewel ik nu nog wel zeggenschap heb over wat we kiezen voor haar, heeft Maé stiekem toch best een “uitgesproken” mening. Ze weet namelijk heel goed welke items zoasl: één jas, schoenen of kleding van haar is. En wijkt daar niet zomaar vanaf. Gelukkig heeft ze wel smaak want toen ik het doosje aan haar gaf met haar nieuwe schoenen wilde ze deze ook meteen aan. Wat ik ook zo fijn vind aan deze schoenen er zit aan de zijkant een rits, nu is ze daar nog te klein voor maar als ze dus ouder zijn en nog niet kunnen strikken, gaat het schoentje gemakkelijk aan door de rits. Ideaal dus als je kindje naar school gaat.  

Maar goed, ik wijk natuurlijk weer een beetje af. Maé wilde meteen de schoenen aan en het was ook ellende met uit doen. Ze zit nu echt in een fase dat schoenen & jassen helemaal haar ding zijn en die staat ze niet graag af.

Ik weet zeker dat ze veel plezier ervan gaat hebben en wij zeggen altijd; Ach wie de schoen past, trekt hem aan.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

bunnies

Een goede kinderschoen wat vinden wij belangrijk? 

Flexibiliteit van de zool is iets wat wij heel belangrijk vinden want kindervoetjes zijn nog niet zo sterk ontwikkeld en...
shoesme schoentjes (1)

Shoesme schoentjes voor je kleine sweetheart

Oh heerlijk, uren kunnen we ons verlekkeren aan de nieuwe schoenencollecties voor de winter. Ook bij Shoesme hebben ze niet...
379638479_6665973566829572_2972752241048304617_n

Blitse herfst schoentjes van Bunnies

Deze prachtige schoentjes kregen we van het merk Bunnies uit de nieuwe collectie en wij mochten ze uit testen. Een...