Een goede kinderschoen wat vinden wij belangrijk? 

10 oktober 2023

Flexibiliteit van de zool is iets wat wij heel belangrijk vinden want kindervoetjes zijn nog niet zo sterk ontwikkeld en hebben daarom de mogelijkheid nodig om goed te kunnen afwikkelen. Met deze stoere en vooral goede kinderschoen, die wij mochten uitzoeken bij Bunnies kan onze jongeman zorgeloos op avontuur.

Een goede kinderschoen is heel belangrijk

Een goed aansluitende kinderschoen is belangrijk zodat het voetje goed en stevig in de schoen vormt. Wat ook van belang is, is dat ook de achterkant van de schoen goed om de hak van de voet sluit, hiermee voorkom je dat je kindje met zijn of haar voet gaat schuiven in de schoen. Bij een goede kinderschoen zal dit niet het geval zijn en geeft de schoen een goede ondersteuning. 

Koop bij voorkeur goede kwaliteit kinderschoenen

Natuurlijk zit er veel verschil in kinderschoenen. Zo heb je hele goedkope schoentjes maar ook weer schoentjes in het duurdere segment. Koop bij voorkeur goede kwaliteit schoenen van echt leer met een ademend voetbed. De voetjes worden nu gevormd dus het is heel belangrijk dat ze echt een goede stevige voetbed hebben.

Voor de juiste maat ga ik altijd naar een goed aangeschreven kinderschoenen winkel. Hier wordt dan door een professioneel iemand naar gekeken en juist opgemeten.

Deze schoenen van Bunnies zijn makkelijk te combineren. 

Wij mochten van Bunnies een paar schoenen uitzoeken en kozen voor een hoger model sneakers de ‘Casper chunky’. Dit is een stevige schoen gemaakt van leer en suède. Reff draagt maat 26 op de foto’s. Ik vind ze qua uitstraling heel stoer en hou van de bruintinten, makkelijk te combineren dus altijd goed! 

Gemak voor de kindjes

Wat ik erg prettig vind en altijd naar kijk bij het aanschaffen van nieuwe stappers is of schoenen makkelijk aan en uit te doen zijn. Dus het liefst schoenen met een rits of klittenband, zodat kindjes ze ook zelf kunnen aandoen. Deze schoenen zijn voorzien van beide en komen hier dus door de keuring. Ze zijn verkrijgbaar van maat 20 t/m 32 en vallen normaal qua breedte. Dus eventueel voor broertjes ook nog heel leuk om te twinnen! 

De superstap loopfase

De binnenzool is uitneembaar dus erg handig om te controleren of de maat nog in orde is. Ze zijn geschikt voor de superstap loopfase wat inhoudt dat je kindje kan rennen springen en dansen. Het is dan ook een steviger schoentje wat zorgt voor goede ondersteuning en bevat een leren voetbad voor ademend vermogen. Reff vond ze heel stoer en ging meteen testen of ze wel heel snel waren, geslaagd met vlag en wimpel want ze zijn mega snel! Wij zijn dus klaar voor het herfst en winter seizoen met deze schoenen! 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

shoesme schoentjes (1)

Shoesme schoentjes voor je kleine sweetheart

Oh heerlijk, uren kunnen we ons verlekkeren aan de nieuwe schoenencollecties voor de winter. Ook bij Shoesme hebben ze niet...
379638479_6665973566829572_2972752241048304617_n

Blitse herfst schoentjes van Bunnies

Deze prachtige schoentjes kregen we van het merk Bunnies uit de nieuwe collectie en wij mochten ze uit testen. Een...
Ontwerp-zonder-titel-1-2

Alleen het allerbeste voor je kleintje!

Wanneer je net moeder bent geworden zul je merken dat je alleen het allerbeste voor je kleintje wilt. Naast een...