Stevig in je schoenen staan!

12 oktober 2022

Niet 1 niet 2 maar 3 maten zijn de voetjes van Reff in een korte tijd gegroeid! Hij zit alweer in maat 25, bij Saar ging dat niet zo hard kan ik me herinneren. Maar nu ik merk dat het bij Reff zo hard gaat laat ik zijn voetjes met regelmaat opmeten in de schoenenwinkel en dan vind hij helemaal niet erg om nieuwe schoenen uit te gaan zoeken want daar krijgt Reff vaak iets lekkers.

Lees ook; Shoesme – Eerste schoentjes

shoesme baby schoenen

Warme voetjes

We verruilen de sandalen en zomersneakers weer voor wat warmers in een goede maat! Er was zelfs een paar sneakers die hij maar 3 x heeft aangehad. Ik vind stevige schoenen altijd heel belangrijk en koop ze dan ook niet zomaar overal, de eerste schoentjes van Saar en Reff waren beide met flexibele zool van Shoesme. Saar had roze met een witte bloem erop en Reff cognac leren schoentjes.

Veel mensen hebben niet in de gaten dat schoenen zo belangrijk zijn maar juist nu hebben ze een goede basis nodig om te leren lopen en groeien. Wij mochten nu via Babylabel en Shoesme een paar schoentjes uitzoeken van de nieuwe collectie om te reviewen! Hoe tof! Wel een moeilijke keus want stuk voor stuk zijn het mooie en vooral stevige schoentjes!

Winterproof schoenen

We kozen voor een hoger model met imitatie bont, lekker winterproof en makkelijk te combineren door de rustige kleuren. De schoenen zijn van buiten volledig van leer en hebben ook een leren voering met imitatiebont wat de voetjes lekker warm houdt. Ondanks dat ze er als hele zware en stoere boots uitzien zijn ze verbazend licht en flexibel. Dat had ik niet verwacht toen ik de schoenendoos opende!

Shoesme babycollectie

Ze mochten meteen aan, en Reff moest even uitproberen hoe ze sprongen! Goedgekeurd! Nu vind ik het fijne aan deze schoenen dat de zool iets wat hoger doorloopt en als een soort stootbumper fungeert, want de meeste schoenen beschadigen al erg snel doordat ze tijdens het rennen of steppen over de grond gaan met het voorstuk. Hij heeft ze nu al een paar keer intensief aangehad en daar is nog weinig van te zien. Ik ben heel benieuwd of hij deze winter kan doorhalen met deze schoenen qua maat!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-2

Gespot! Winterjasjes voor de kleintjes

Ben jij al toe aan het winterse weer? De nieuwste collecties stromen de winkels binnen en daar zijn wij meer...
salted-stories-badpak_768x768_124509

Salted Stories – Voor avonturen op het strand

Dit is Salted Stories! Een nieuw UPF 50+ badmodemerk voor kinderen en volwassenen. Twinning met het hele gezin in deze...
Ontwerp-zonder-titel-1-2

Alleen het allerbeste voor je kleintje!

Wanneer je net moeder bent geworden zul je merken dat je alleen het allerbeste voor je kleintje wilt. Naast een...