SQUIZ it

5 januari 2016

De handige SQUIZ knijpzakjes zijn een uitkomst voor alle ouders met kleine kinderen. Onze zoon is dol op fruit en we geven hem wel eens een kant en klaar knijpfruit zakje voor als we ergens onderweg zijn, en je het even niet vers kan geven. Maar ik ben er iets minder dol op om het te kopen omdat ik liever gewoon zelf vers zijn Smoothies, groente-en fruithapjes, voor hem maak. Maar hoe geef je dat mee naar school of voor onderweg? Gelukkig zijn de handige Squiz knijpzakjes uitgevonden.

De zakjes van Squiz zijn hervulbaar en dus herbruikbaar. Nu kun je dus zelf een gezonde snack maken voor je kindje, de zakjes vullen en overal mee naartoe nemen.

Aan de onderkant bevindt zich een brede, hersluitbare opening. Je kunt de zakjes zo heel makkelijk vullen, zonder geknoei, je giet of lepelt het er zo in.

Wil je goed voorbereidt zijn en niet op het laatste moment nog een hapje moet maken. Je kan de zakjes gewoon zo hup de vriezer in gooien. Achterop de zakjes is er ruimte om een datum of beschrijving van de inhoud te noteren.

Wat ik persoonlijk erg belangrijk vind is de hygiene. Is zo’n zakje wel hygiënisch? Ja, dat zijn ze! Door de grote opening aan de onderkant zijn ze niet alleen makkelijk te vullen, maar ook heel gemakkelijk te reinigen. Ze zijn vaatwasser bestendig, dus je zet de zakjes geopend over de bordenhouders in de vaatwasser en ze zijn weer helemaal klaar om opnieuw gevuld te worden. Gewoon afwassen onder de kraan kan natuurlijk ook, gebruik dan wel een afwasborstel.

Een Squiz knijpzakje kun je zo’n 50 keer herbruiken, en je krijgt maar liefst 3 knijpzakjes in een herbruikbare etui met zipper sluiting.

Bekijk en shop de hervulbare Squiz knijpzakjes bij:

Squiz

Squiz knijpzakjes, babylabel review Squiz knijpzakjes, babylabel

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...
IMG20240219093934

Review – Timboo wipes, herbruikbare doekjes

Met een baby opkomst heb je flink wat verzorgingsproducten nodig. Van het Belgische merk Timboo had ik nog niet gehoord....
IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...