Sophie de giraf 5 Senses collectie

11 april 2023

Al vanaf geboorte is het belangrijk om de zintuigen van je baby te prikkelen. Je wilt immers dat je kindje zich zo goed mogelijk ontwikkelt. Speciaal om de allerkleinsten de beste start te geven, is daarom de Sophie de giraf 5 Senses Collectie ontworpen. Deze speelgoedcollectie bestaat uit vijf producten, elk bedoeld om een specifiek zintuig te stimuleren.

Meer van Sophie de Giraf…

De Sophie de giraf 5 Senses Collectie is ontwikkeld in samenwerking met specialisten op het gebied van jonge kinderen om optimaal aan te sluiten bij de eerste fases van de ontwikkeling. In de periode van geboorte tot circa 24 maanden oud wordt een kindje zich steeds meer bewust van z’n omgeving en gaat op onderzoek uit, gestimuleerd door wat het proeft, voelt, ziet, ruikt en hoort. Elk product uit de 5 Senses Collectie prikkelt één van deze zintuigen en stimuleert de ontwikkeling ervan.

Proeven

Deze bijtring in bladvorm bevat allerlei verschillende texturen die uitnodigen om op te sabbelen en te bijten. Bovendien masseert de bijtring tijdens het bijten eventueel pijnlijk tandvlees bij doorkomende tandjes. Daarbij zorgen de verschillende bladlengtes ervoor dat bij het doorkomen van de kiezen niet alleen het voorste tandvlees, maar ook het achterste tandvlees wordt gemasseerd.

Voelen

Dit zachte textuurblok is voorzien van allerlei texturen in leuke Sophie de giraf vormen, zoals kleine giraffevoetjes en het hoofd van je kindjes favoriete girafje. Elke zijde heeft een andere textuur om te ontdekken en stimuleert je baby’s motoriek en bewustzijn. 

Zien

Gedurende de eerste 24 maanden doorloopt het gezichtsvermogen van je kindje verschillende ontwikkelingsfases. Zo begint je baby met het ontdekken van zwart-wit contrast. Rond de 3-4 maanden ontdekt je kindje z’n eigen spiegelbeeld en vanaf ongeveer 1 jaar oud ontdekt hij verschillende kleuren. Het natuurrubber frame van de 5 Senses Magische Spiegel is zo gemaakt dat je de lens eenvoudig kunt wisselen. Daarbij heb je de keuze uit een spiegel en drie transparantgekleurde lenzen in blauw, geel en roze. Zo kun je het gezichtsvermogen van je kindje blijven stimuleren, aansluitend bij de betreffende ontwikkelingsfase.

Ruiken

Deze Sophie de giraf geurbijtring bevat drie subtiel geurende ringen die het reukvermogen van je baby prikkelen. Elke ring heeft daarbij een eigen geur: aardbei, vanille en kokos. 

Horen

Deze drie gekleurde ballen hebben elk een eigen geluid waarmee je je baby’s gehoor kunt stimuleren. Zo heeft de groene bal het zachte geluid van verfrommeld papier, rinkelt er een belletje in de witte bal en hoor je een piepje als je in de gele bal knijpt. 

Elk product uit de 5 Senses Collectie is speciaal voor de allerkleinsten ontwikkeld, dus met vormen die goed door kleine babyhandjes zijn vast te houden en van 100% natuurlijk rubber, dus volledig veilig om op te bijten of te sabbelen.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC08771

Review; Gek op badderen met deze leuke bootjes

Toen Rae geboren werd, mocht ze na 2 dagen in bad. Een heerlijk moment vond ik dat! Zelfs terwijl ik...
DSC08829

Sophiesticated Cadeausets! + Winactie…

Wat houden wij van dieren! En zo leuk dat Rae dat al helemaal gaat overnemen. Wij kregen een hele mooie cadeauset...
leukste buitenspeelgoed, watertafel zandtafel

Buitenspelen, het leukste speelgoed

De warme dagen komen eraan en ook onze kleintjes kunnen dan wel wat verkoeling gebruiken. Een fijn zwembadje om in...