online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Baby gifts

Published on juli 7th, 2017 | by de Redactie

0

Hippe activity toys van Skip Hop

Leuk om te geven als cadeau, maar ook leuk om te krijgen zijn deze schattige baby knuffel activity toys van Skip Hop. Deze babyknuffels zijn niet alleen erg schattig, maar stimuleren jonge kinderen al vanaf de geboorte bij het ontwikkelen van de zintuigen. De kleuren, geluiden en materialen stimuleren de ontwikkeling van zicht, gehoor en tast van jouw baby.

Zoveel te ontdekken

De Bandana Buddies bijvoorbeeld zijn lieve activiteiten knuffels die baby’s en kinderen enorm aanspreken door de mooie kleuren en patronen. Het zijn schattige knuffels in de vorm van dieren en hebben meerdere activiteiten die per knuffel kunnen verschillen zoals een knispertje, bijtring of spiegeltje. Met behulp van de ring zijn ze makkelijk vast te maken aan de kinderwagen of de buggy. En neem je ze overal mee naar toe. Ideaal ook met de vakantieperiode in zicht. De knuffel is zelfs al geschikt vanaf de geboorte, dus helemaal leuk als origineel kraamcadeau.

Naast deze leuke activiteiten knuffels is Skip Hop vooral erg bekend van haar mooie en praktische rugzakken voor kinderen. Deze hebben een mooi formaat voor peuters en kleuters, maar worden ook veel gekocht als tasje voor het kinderdagverblijf. Zo kunnen alle spulletjes makkelijk met de baby mee.

Voor nog meer leuke spullen voor baby’s en kinderen kijk je op Hippebeestjes.nl

Tags: , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑