Shoesme – Eerste schoentjes

6 oktober 2022

We gaan even terug in de tijd, ik denk nu z’n 2jaar geleden. Vienna kon net stappen, het was nog niet los maar voorzichtig aan de hand. En ook toen was ik van mening dat goede schoentjes heel belangrijk waren. Echt lopen heeft ze geleerd op blote voetjes. Maar als we weggingen of ze ging naar schooltje kreeg ze schoentjes aan. En hoe bijzonder Vienna haar eerste schoentjes waren ook van Shoesme. Ik schreef toen hier ook een review over, dit was op 9 november 2020. Het besef hoe snel de tijd vliegt en voorbijgaat.

Bekijk hier nog meer babyschoentjes

Hoe bijzonder, beide zusjes hebben dezelfde schoentjes..

En nog een bijzonder iets, Maé heeft nu precies dezelfde schoentjes als Vienna alleen dan in het bruin. Vienna had namelijk een schoentje met print. En nu 2jaar later draagt ze nog steeds schoenen van shoesme. Ik heb er nu kennis mee gemaakt en ben echt 100% tevreden. Zeker nu Maé ze ook weer heeft, ze sluiten mooi rond het voetje aan en door de flexibele zool kan ze lekker bewegen en gaan staan zonder dat ze belemmerd wordt.

Shoesme baby meisjes schoentjes

Eerst vond Maé het maar erg vreemd en wilde ze meteen de schoentjes uittrekken. Nu is het niet eens meer gek en kruipt ze er ook gewoon de kamer mee rond en gaat ze ook ermee staan. Nu is onze vloer in het huis niet meer zo glad omdat wij voor pvc hebben gekozen met anti slip zodat de kids niet snel kunnen uitglijden. Ontzettend fijn en kan het iedereen aanraden. Maar wat ik zelf een prettig idee vind is dat ze toch steun heeft als we ergens naartoe gaan en als ik haar dan lekker laat scharrelen en ze wilt gaan staan dat ze dan ook grip heeft. En door de flexibele zool kan ze vrijwel alle kanten op en is het voor haar ook makkelijk dat ze goed haar voetje kan buigen.

Wij zijn 100% fan van Shoesme.

Ik vertelde net al dat wij 100% fan zijn, je zult je vast afvragen waarom? Nou dat ga ik jullie vertellen en wellicht worden jullie net enthousiast als mij. Hier een aantal weetjes over shoesme! Shoesme is ontstaan in 1999. Wist je bijvoorbeeld dat ze 3 fases hebben? Fase 1 : mijn eerste stapjes, Fase 2: ik kan lopen, fase 3: lekker spelen, rennen en ravotten. Zo heb je dus voor elk kind een juiste keuze en kies jee schoentje wat perfect past bij het kindje.

Oh en nog een leuk weetje, ze laten de schoenen in europa in productie gaan en hebben nu tot 500 verkooppunten, best veel he? Verder staan ze voor kwaliteit en kiezen ze de beste “grondstoffen” voor hun schoenen, en eerlijk hiermee ben ik het ontzettend eens. Tot nu toe hebben wij vaak shoesme als schoenen gehad en ze gaan lang mee, ze hebben goede ondersteuning en de kwaliteit van het schoentje blijft ontzettend mooi en goed. Ze verkleuren en slijten niet snel, tuurlijk heb je gebruikssporen maar dat is heel normaal. Zelf heb ik nooit gebreken aan de schoenen gehad en dat vind ik zelf heel positief. Vaak zie je bij die kids dat de zolen snel loslaten of dat de schoenen snel vaal worden of verkleuren of beschadigen. Echter heb ik zelfs nog schoentjes liggen van Vienna en die zijn echt nog prima!

Het oog wil ook wat..

Natuurlijk wil het oog ook wat en eerlijk hoeveel prachtige prints en collecties hebben ze wel niet uitgebracht. Ik denk dat dit een van de weinige merken is die zoveel keuzes heeft. Vaak zie je hun “bestsellers” terug komen in andere printjes en kleurtjes. Echt super tof want vaak vind ik een model fijn voor de meiden en dan kun je gewoon het zelfde pakken alleen dan een ander printje.

shoesme schoenen baby

Conclusie

Ik ben dus echt tot de conclusie gekomen dat mijn meiden veel baat hebben bij shoesme, Maé heeft dus nu een prachtig eerste stap schoentje met een mooi klittenband riempje die afgewerkt is met een mooi hartje. Het schoentje is uitgevoerd in verschillende kleuren en prints. Deze keer ben ik meer voor een rust schoentje gegaan maar ik kan zeker niet uitsluiten dat ik toch nog één keer voor een mooi printje ga!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

bunnies

Een goede kinderschoen wat vinden wij belangrijk? 

Flexibiliteit van de zool is iets wat wij heel belangrijk vinden want kindervoetjes zijn nog niet zo sterk ontwikkeld en...
shoesme schoentjes (1)

Shoesme schoentjes voor je kleine sweetheart

Oh heerlijk, uren kunnen we ons verlekkeren aan de nieuwe schoenencollecties voor de winter. Ook bij Shoesme hebben ze niet...
379638479_6665973566829572_2972752241048304617_n

Blitse herfst schoentjes van Bunnies

Deze prachtige schoentjes kregen we van het merk Bunnies uit de nieuwe collectie en wij mochten ze uit testen. Een...