Sebra, Deens design op de babykamer

6 augustus 2018

Het inrichten van de babykamer is altijd een feestje. Natuurlijk ga jij hiervoor op zoek naar de allerleukste meubels en accessoires om van deze babykamer een waar paradijs te maken. Eentje waar jouw kleintje heerlijk in kan slapen, waarin jij jouw kleintje kunt verschonen, kunt aankleden, vertroetelen en verzorgen. Dit kamertje moet het mooiste kamertje ooit worden. Dat snappen wij als geen ander en daarom willen wij jou kennis laten maken met het prachtige Deense merk Sebra.

Sebra, Deens design

Sebra kili commode, sebra, sebra babymeubels, baby accessoires, inrichten babykamer Heb jij nog niet eerder gehoord van Sebra? Sebra is een Deens merk en onderscheidt zich door de combinatie van oude ambachten met hippe designs. De Scandinavische eenvoud zie je terug komen in de prachtige ontwerpen van Sebra. Van babybedjes tot kinderbedden, van commode tot muziekmobiel, van speelgoed tot beddengoed, ze hebben een complete collectie  meubels en accessoires voor baby- en kinderkamers.

De oprichtster van het Deense designlabel Sebra is Mia Dela. In 2004 kwam zij tot het idee om een Scandinavisch kindermerk op te zetten.  Op het moment dat zij bezig was met de kinderkamer van haar zoon, vond ze geen kwalitatief hoogwaardige designproducten die helemaal naar haar zin waren. Zij heeft gestudeerd aan de Kolding School of Design in Denemarken en met haar ervaring en kennis besloot ze om Sebra op te richten.

Prachtige kleuren

De hele Sebra collectie bestaat uit prachtige basiskleuren die terugkomen in ieder product. De poederachtige tinten zijn onderling goed te matchen en hiermee creëer je een geheel eigen stijl op de babykamer en/of kinderkamer.

Aan alles merk je dat het kind centraal staat in deze Deense designcollectie. Kleuren in combinatie met verschillende soorten handwerk als haken of breien geeft de producten een vernieuwend, buitengewoon uiterlijk. De vrolijke designs spreken kinderen aan. Hout en katoen zijn de materialen die veel worden gebruikt voor de vrolijke, speelse producten. En juist omdat dit een kindermerk is, is er bij elk ontwerp optimaal gedacht aan veiligheid en kwaliteit.

Inrichten babykamer

Ben jij ook helemaal weg van het prachtige babybedje wat kan meegroeien met het kind tot juniorbed? Kies uit een van de mooie kleuren en gebruik deze kleur als de basis en ga dan verder met het inrichten van de babykamer. Kies een babydekentje en babybump voor in het bedje en een matching aankleedkussen in dezelfde sfeer. Zo creëer je in een handomdraai een plaatje van een babykamer voor jouw kleintje. Hierbij kun je ook een bijpassende verlichting van Sebra combineren.

Vergeet zeker ook niet te kijken bij het grote assortiment aan knuffels, want deze staan niet alleen leuk op de babykamer, maar zijn ook favoriet bij de kleintjes. Welke knuffel wordt het nieuwe vriendje van jouw kleintje?

sebra, sebra babybedje, babybed meegroei bed, inrichten babykamer

sebra, sebra babybedje, babybed meegroei bed, inrichten babykamer

Kijk hier voor meer baby lifestyle inspiratie >>

Zwart wit op de babykamer >>

Bekijk hier meer babykamers >>

Bekijk ook: zacht blauw op de babykamer >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...