Safari babykamer

20 oktober 2018

Helemaal naar Afrika om de Big Five te zien? Dat hoeft niet meer! Maak je eigen safari babykamer voor jouw kleintje. Kijk uit over de savanne waar de neushoorns, giraffen, olifanten en leeuwen met hun kuddes badderen bij de drinkplaats, uitrusten in de schaduw of blaadjes eten van de bomen. Kortom meer dan genoeg inspiratie voor een safari babykamer!

Zie ook deze beestenboel op de kinderkamer >>

Safari babykamer

Hoe leuk is het om met het kamertje voor jouw kleintje aan de slag te gaan. Super leuk natuurlijk en daarom gingen wij op zoek naar wat babykamer inspiratie. Bij deze babykamer styling hebben wij gekozen voor het thema safari. Hierbij denken wij aan kleuren als naturel aardetinten en natuurlijk materialen. Wilde dieren willen wij natuurijk ook spotten op deze babykamer dus de BIG 5 komt aan de muur. Super leuk om al deze dieren straks te benoemen met je kleintje voor het slapen gaan.

Safarikamer accessoires

Met een paar safarikamer accessoires tover je heel eenvoudig een saaie babykamer om in een echte Afrikaanse lodge. Je kunt natuurlijk gaan voor een bont kleurenpalet op de babykamer, maar bij een safarikamer is het ook erg mooi om het kamertje rustig te houden met bijvoorbeeld het prachtige behang met driehoekjes. Kies daarbij als tegenpool een muur in een van deze kleuren, bijvoorbeeld grijsgroen. Zo heb je meteen een goede basis. Voeg hierbij houten meubeltjes als dit leuke ledikantje en een bijpassende commode. Daarna kun je alle accessoires gaan toevoegen en het kamertje afstylen. Dit kan heel eenvoudig met de onderstaande accessoires zoals een leuk dekbedovertrek, kussentjes in het thema, een kindervloerkleed en meer leuke safari accessoires. Misschien ben je zelf al eens op safari geweest en heb je hier nog een mooie foto van. Extra leuk natuurlijk om deze aan de muur te hangen!

safari babykamer, safarikamer

Dekbedovertrek Safari

Muursticker groeimeter

Behang met driehoekjes patroon

Kussentje leeuw & spaarpot olifant

Dierenhoofden

Babybedje

Kindervloerkleed zebra & kindervloerkleed leeuw

Kapstok inspiratie via Pinterest

safari babykamer, dieren hoofden, dierenkamer, babykamer thema

Met deze wilde dierenhoofden creëer je in een handomdraai een safari babykamer.

safari kamer, babykamer thema kamer

Mooi babybedje

safari babykamer, dierenkamer, babykamer thema, dieren knopjes

Leuke dierenknopjes via Pinterest

Kijk hier voor meer baby lifestyle inspiratie >>

Ook leuk: safari muurstickers met naam >>

Bekijk ook: zacht blauw op de babykamer >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...