Schattige Safari babykamer muurstickers

7 oktober 2017

Wij spotten een leuke Safari muurstickerserie van DecoDeco, een Nederlands merk dat verkrijgbaar is bij Hippebeestjes.nl. De safari babykamer muurstickers hebben een mooie, schattige uitstraling en zijn daarmee ook uitermate geschikt voor een babykamer.

Safari babykamer muurstickers

In de Safari muursticker serie vind je een mooie muursticker boom en een muursticker tak. Je kunt zelfs een muursticker tak naamsticker kopen, waarbij het schattige aapje de naam van je baby vast houdt al hangende aan een tak. Perfect voor boven een babybedje bijvoorbeeld. Tip: als je de boom en tak samen bestelt als set, dan krijg je enkele tientjes korting. Dat scheelt toch maar mooi. Speciaal is ook de tak in XL uitvoering. De tak wordt dan gecombineerd met de grotere dieren en een paar schattige wolken erbij.

De Safari muurstickers zijn verkrijgbaar in twee kleurschakeringen. De variant Blue heeft diertjes en blaadjes in blauwe, mint, gele en groene tinten. Voor een meisje kunt je bijvoorbeeld ook kiezen voor de variant Pink, die diertjes en blaadjes in roze, gele en groene tinten heeft. De kleur van de stam van de boom of van de tak kun je helemaal zelf kiezen uit veel verschillende kleuren. Dit kan bijvoorbeeld een mooie tint grijs zijn, maar ook blauw, roze of wit behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden.

Voor nog meer leuke babykamer muurstickers, maar ook veel leuke kinderrugzakjes of babyknuffels kun je ook terecht bij Hippebeestjes.nl.

safari babykamer muurstickers

safari babykamer muurstickers

Kijk hier voor meer safarikamer inspiratie >>

Zwart wit op de babykamer >>

Bekijk hier meer babykamers >>

Bekijk ook: zacht blauw op de babykamer >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...