hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babykamer safari babykamer, safari muurstickers, babykamer muurstickers

Published on oktober 7th, 2017 | by de Redactie

0

Schattige Safari babykamer muurstickers

Wij spotten een leuke Safari muurstickerserie van DecoDeco, een Nederlands merk dat verkrijgbaar is bij Hippebeestjes.nl. De safari babykamer muurstickers hebben een mooie, schattige uitstraling en zijn daarmee ook uitermate geschikt voor een babykamer.

Safari babykamer muurstickers

In de Safari muursticker serie vind je een mooie muursticker boom en een muursticker tak. Je kunt zelfs een muursticker tak naamsticker kopen, waarbij het schattige aapje de naam van je baby vast houdt al hangende aan een tak. Perfect voor boven een babybedje bijvoorbeeld. Tip: als je de boom en tak samen bestelt als set, dan krijg je enkele tientjes korting. Dat scheelt toch maar mooi. Speciaal is ook de tak in XL uitvoering. De tak wordt dan gecombineerd met de grotere dieren en een paar schattige wolken erbij.

De Safari muurstickers zijn verkrijgbaar in twee kleurschakeringen. De variant Blue heeft diertjes en blaadjes in blauwe, mint, gele en groene tinten. Voor een meisje kunt je bijvoorbeeld ook kiezen voor de variant Pink, die diertjes en blaadjes in roze, gele en groene tinten heeft. De kleur van de stam van de boom of van de tak kun je helemaal zelf kiezen uit veel verschillende kleuren. Dit kan bijvoorbeeld een mooie tint grijs zijn, maar ook blauw, roze of wit behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden.

Voor nog meer leuke babykamer muurstickers, maar ook veel leuke kinderrugzakjes of babyknuffels kun je ook terecht bij Hippebeestjes.nl.

safari babykamer muurstickers

safari babykamer muurstickers

Kijk hier voor meer safarikamer inspiratie >>

Zwart wit op de babykamer >>

Bekijk hier meer babykamers >>

Bekijk ook: zacht blauw op de babykamer >>

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/safari-babykamer-muurstickers/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/safari-babykamer-muurstickers
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242