Review – De Medela keep cool voedings bh

28 juni 2023

De juiste bh vinden voor tijdens het kolven en voeden is best heel erg lastig.  Inmiddels is ons meisje bijna 10 maanden oud en krijgt ze nog steeds zo goed als volledig borstvoeding. En een fijne voedings bh van Medela voor mama is dan wel echt een musthave. 

Borstvoeding

Wij zijn fan van Medela. Op de momenten die ik van huis ben, gaat Medela altijd met mij mee. Ik heb het hier natuurlijk over de Medela kolf. Zo lukt het mij om al bijna 10 maanden borstvoeding te geven, zonder dat het mij teveel moeite kost. Dit is super fijn, want stoppen zie ik eigenlijk nog echt niet zitten!

De Medela Keep Cool voedingsbh. 

Wist je dat Medela ook voedings bh’s verkoopt? En dat dit ook nog eens echt hele fijne bh’s zijn? Ik ben blij met de uitvinding van een voedings bh. Vooral net na de geboorte van ons meisje kon ik echt niet zonder. En de Medela bh’s zijn toch echt wel mijn favoriet. Nu heeft Medela een nieuwe variant. De keep cool voedings bh. Heel zacht met maar liefst zes ademende zones. Perfect voor het voeden, maar door de zachte stof, ook heerlijk om te dragen als je even rustig aan kunt doen. Het is een erg stevige bh die echt fijn is in zijn gebruik. De clipjes zijn gemakkelijk waardoor jij je baby zo kunt aanleggen. De kleur van mijn bh komt nergens onder vandaan en het model zit als gegoten. Het maakt voor mij het voeden nog meer een feestje. 

Ik ben weg van de Medela Keep Cool voedings bh en wil echt niet meer zonder!

Product info…

De nieuwe Keep Cool™ Ultra zwangerschaps- en voedingsbh geeft je nog meer ondersteuning en comfort. Deze bh heeft zes ademende zones die je helpen koel te blijven, terwijl de nieuwe QuickDry technologie je lichaamstemperatuur in balans houdt en vocht eenvoudig afvoert. 

Dankzij onze 4-voudige Adaptive  Stretch-technologie™ groeit je bh met je mee vanaf de zwangerschap tot en met de borstvoedingsperiode, zodat je je steeds koel en droog blijft voelen, ondanks je schommelende lichaamstemperatuur. 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
positiekleding-zwangerschapskleding-voedings-bh

Comfortabel maar stijlvol: outfit ideeën voor mama’s met een baby

Als kersverse mama doe je er alles aan om zo goed mogelijk voor je kleintje te zorgen. Dat kost veel...
zwangerschapskleding

Preggo winterkleding – Keep that belly warm

Yes mommy, de winter is aan! Tijd om die buik eens goed warm in te pakken.. De tijd van veel...