Stoer én super schattig: Beebielove

3 mei 2017

 Och, wat wordt mijn kleine mannetje groot. Ja, hij wordt alweer bijna een jaar. Jongens staan over het algemeen bekend om druk zijn, bewegen en alles slopen. En ja, ook mijn kleine ventje doet dat. Hij kruipt niet, maar beweegt zich voort door met zijn billen over de grond te schuiven, super cute.

Ik ben zelf fan van denim en ik wil mijn kleine ventje graag iets aan doen wat comfortabel, maar wel hip is en dan het liefst in denim. In het begin had ik een aantal broekjes die te stug waren, waardoor ik het idee had dat mijn kleine jochie zich niet lekker kon bewegen. Nu heb ik een denim broekje gevonden van Beebielove en die zit perfect. Het is denim en Max kan er goed in bewegen. Mama blij, Max blij.

Oog voor detail

Hetzelfde heb ik met shirts, die moeten ook comfortabel zitten en het liefst met veel stretch. Max heeft namelijk niet echt meer zin om omgekleed te worden en zeker niet als mama iets over zijn hoofd aan doet. Niet te dikke stof en genoeg stretch om het gemakkelijk aan te krijgen en dan ook nog eens hip en stoer. Ook dat heb ik gevonden bij Beebielove. Deze leuke grijze sweater is comfy, hip en staat mijn kleine ventje erg goed. Al zeg ik het zelf! Ik word hier vrolijk van en ik vind oog voor detail heel belangrijk. Zoals het mouwtje in blauw met een rode streep, I love it!

Veel mensen zeiden altijd tegen mij dat het voor jongens moeilijk is om kleding te vinden, maar daar ben ik het eigenlijk niet mee eens. Je hebt heel veel keus en ook ik ontdek elke keer nieuwe merken die ik dan kan toevoegen aan mijn favoriet. Beebielove komt zeker in mijn favorietenlijstje!

ThanX Beebielove!

PS: Shop deze en nog veel meer super leuke Beebielove items oa bij: Kinderkleding.nl

beebielove kleding

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
kleine-kinder-schoenen

Hoe je online hoogwaardige babykleding kunt vinden voor een mooie prijs

Het vinden van hoogwaardige baby- en peuterkleding voor een mooie prijs kan een uitdaging zijn, maar met de opkomst van...