Leuke posters voor de babykamer

28 september 2016

Je bent al druk bezig met het inrichten van je babykamer, of deze is al klaar. Misschien mis je nog niet “iets”, een leuk accent om de kamer nog net wat mooier te maken.

Lilipinso

De posters van het merk Lilipinso zijn hartstikke leuk! Wij zijn in elk geval verliefd en kunnen niet kiezen. De mooie zwaan, of de schattige olifant op de fiets… Allemaal zijn ze even leuk. De posters Siesta en Luna Escalier zijn van dezelfde ontwerper en passen heel mooi bij elkaar als een setje. Perfect voor een romantische meisjes babykamer. Ook leuk is de poster I love you more than the stars. Deze combineert fantastisch met de leuke muurstickers sterren, die verkrijgbaar zijn in diverse mooie kleuren, waaronder meerdere tinten blauw en roze.

Deze leuke posters voor de babykamer en muursticker sterren zijn verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl, waar ze nog meer leuke posters en muurstickers van andere hippe merken hebben. Zoals de mooie naammuurstickers van DecoDeco. Voor elk wat wils!

P.S. de posters worden verkocht zonder lijst. Je kunt ze mooi met stukjes washi tape op de hoeken op de muur plakken, of je koopt er een mooie wissellijst bij (verkrijgbaar bij bv de Hema).

lilipinso-poster-luna-escalier lilipinso-poster-olifant-op-de-fiets lilipinso-poster-romantic-flamingo lilipinso-poster-siesta

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Dit kindermatras blijft zo schoon dat je hem vanaf nu zelfs kunt huren

Matrassenmerk Ubed en baby- en kinderspullen verhuurplatform Tiny Library hebben een samenwerking gestart. Vanaf deze week kun je het Ubed...
babykamer

Binnenkijken in het kamertje van Rae + interieur inspo

Al zo lang had ik in mijn hoofd hoe ik de Babykamer wilde gaan doen, zelfs al ver voor de...
nature babykamer

Hello nature! Zo creëer je een nature-inspired babykamer

Waar we met z’n allen wel eens gek van worden? Van de schreeuwerige kleuren, felle lichtjes en veel te luide...