hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babykamer posters-voor-de-babykamer

Published on september 28th, 2016 | by de Redactie

0

Leuke posters voor de babykamer

Je bent al druk bezig met het inrichten van je babykamer, of deze is al klaar. Misschien mis je nog niet “iets”, een leuk accent om de kamer nog net wat mooier te maken.

Lilipinso

De posters van het merk Lilipinso zijn hartstikke leuk! Wij zijn in elk geval verliefd en kunnen niet kiezen. De mooie zwaan, of de schattige olifant op de fiets… Allemaal zijn ze even leuk. De posters Siesta en Luna Escalier zijn van dezelfde ontwerper en passen heel mooi bij elkaar als een setje. Perfect voor een romantische meisjes babykamer. Ook leuk is de poster I love you more than the stars. Deze combineert fantastisch met de leuke muurstickers sterren, die verkrijgbaar zijn in diverse mooie kleuren, waaronder meerdere tinten blauw en roze.

Deze leuke posters voor de babykamer en muursticker sterren zijn verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl, waar ze nog meer leuke posters en muurstickers van andere hippe merken hebben. Zoals de mooie naammuurstickers van DecoDeco. Voor elk wat wils!

P.S. de posters worden verkocht zonder lijst. Je kunt ze mooi met stukjes washi tape op de hoeken op de muur plakken, of je koopt er een mooie wissellijst bij (verkrijgbaar bij bv de Hema).

lilipinso-poster-luna-escalier lilipinso-poster-olifant-op-de-fiets lilipinso-poster-romantic-flamingo lilipinso-poster-siestaComments are closed.

Back to Top ↑