Petite Amélie – unieke babykamer meubels en accessoires

3 oktober 2017

Het samenstellen van het eerste kamertje van je baby is een feestje om te doen. Maar je kunt ook wat overweldigd worden door de grote hoeveelheid aanbod in bedjes, commodes en kasten. Wat combineert nou leuk samen? En hoe voorkom je dat je babykamertje thuis een kopie van de showroom van Petite Amélie (welke overigens prachtig zijn) wordt en daardoor wat steriel aanvoelt? Want dat wil je natuurlijk absoluut niet!

Bekijk hier meer babykamers >>

Bekijk ook: zacht blauw op de babykamer >>

Petite Amélie – babykamer stijlkamers

Bij Petite Amélie hebben ze de meubels voor de babykamer ondergebracht in inspiratievolle stijlkamers. Je ziet dus meteen hoe het eruit gaat zien en met welke items je het een vrolijke gezellige sfeer kunt geven. Zelf vind ik het ook heel leuk dat je verschillende elementen kunt kiezen. Wil je witte deuren in de commode? Prima! Maar je kunt ook voor de lichtgrijze of houten afwerking kiezen. En zo bouw je op meerdere manieren je eigen persoonlijke kamertje. Wat vind je van de prachtige Babykamer Vintage stijl?

Petite amelie, babykamer shop

Wanddecoratie

Commode

Kinderdekbedden

Doorgroeiledikant

“Ideaal dat je bij Petit Amelie niet alleen voor de bedjes terecht kunt maar ook een speciaal baby dekbedje. En die commode… Als we em niet meer nodig hebben in de babykamer dan zie ik daar nog wel een leuk tv kastje in.”

Petite Amélie – eigen ontwerp babykamer meubels

Alle items bij Petite Amélie zijn eigen ontwerp. Daarbij is als inspiratiebron een vintage brocante poppen wandelwagen genomen uit de jeugd van Amelie. Met die sfeer en stijl in het achterhoofd is een eigentijdse, duurzame collectie ontwikkeld voor de inrichting en aankleding van kinderkamers, houten speelgoed en sprookjesachtige kunstwerkjes voor aan de muur.

Petite Amelie, babykamers

Commode Brise

Aankleedkussens

“Wat handig zo’n commode met de mogelijkheid om iets op te hangen. Een vrolijke vlaggenlijn of een leuke mobiel als afleiding bij het verschonen. Echt een top idee”.

Complete babykamer inrichting

Dus of je nu op zoek bent naar een complete babykamer inrichting, een co-sleeper wiegje, een mooie handige commode of een fris aankleedkussen, we raden je zeker aan even bij Petite Amélie te kijken. Online kun je kijken en shoppen als je niet uit de buurt komt of in de concept store in Bussum. Laat je heerlijk inspireren. Het zal je zeker niet teleurstellen.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

stokke meegroei bed stokke sleepi

Ze groeien zo snel, net als de Stokke Sleepi™ collectie

Baby on the way, of is de kinderkamer toe aan een update? Stokke vernieuwt haar Sleepi kinderkamercollectie om gezinnen het...
Screenshot_20220921-202452_Gallery

Panoramisch behang van Roomblush brengt muren tot leven

Ga je binnenkort met de kinderkamer aan de slag? Of kan de speelhoek wel een upgrade gebruiken? Met het panoramische...
snurk beddengoed

Een jungle kamer met prachtig beddengoed + winactie

We hadden inmiddels een aardig slaap ritme opgebouwd voor we aan ons nieuwe avontuur ‘verbouwen en verhuizen’ zijn begonnen. Hierdoor...