Panoramisch behang van Roomblush brengt muren tot leven

23 september 2022

Ga je binnenkort met de kinderkamer aan de slag? Of kan de speelhoek wel een upgrade gebruiken? Met het panoramische behang van Roomblush realiseer je in een handomdraai een geweldige thema-kamer voor je kind. De grote doorlopende kunstwerkjes uit de Panoramics Collection vertellen elk hun eigen verhaal en stimuleren de verbeelding van je kleine spruit.


De stijlvolle analoge behangprints en bijpassende verfkleuren van Roomblush maken van elke muur een blikvanger. Met het nieuwe panoramische behang gaat het Belgische behanglabel nóg een stap verder. Met het grote fotobehang komt Roomblush tegemoet aan de vraag van de klant en maakt het merk het behang onderdeel van een fantastische belevenis.

Roomblush Panoramics

Het spektakel op de muur prikkelt de fantasie van kinderen in een sprookje waarin ze zelf de hoofdrol spelen. Ze beklimmen de hoogste bergen van de Mountain Tops, vallen knuffelend in slaap met Unicorns of gaan op Safari met de Jungle Animals. Kleine waterratjes worden met het Sealife behang onderdeel van de magische onderwaterwereld vol tropische vissen. Het Space behang neemt je kind mee op reis naar het universum. Je kleine astronaut komt vallende sterren en kometen tegen en maakt spelenderwijs kennis met het magische sterrenstelsel. Het Flower Power behang tovert je muur om in een kleurrijke bloemenzee. Deze retro bloemenprint is niet alleen leuk voor de kinderkamer, maar komt ook perfect tot zijn recht in de hal, woon- of slaapkamer.

Lees ook; Genderneutrale babykamer inspiratie

Plakinstructie

Het fotobehang krijg je met de behanginstructies van Roomblush eenvoudig op de muur. Elke rol heeft 6 banen (50 cm x 285 cm hoog) waarmee je een muur van 300 cm kunt behangen. De banen zijn genummerd en duidelijk van elkaar gescheiden met een knipstrook. Zo zie je in één oogopslag de juiste plakvolgorde. Met de handige behangtoolkit haal je alle benodigdheden in één keer in huis om het behang in een handomdraai op de wand te krijgen. In 9 verrassende prints beschikbaar.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...