Slaap zacht met de nieuwe Pampers Baby Dry

12 januari 2017

Slapen is heel erg belangrijk voor jouw kleintje en ook zeker voor jou als moeder. Ik kan er weer heel erg over mee praten, na een nachtje goed doorhalen omdat onze kleine man niet wilde slapen. Verschillende redenen kunnen er zijn waarom jouw kleintje wakker wordt!

Maar sommige dingen kun je voor zijn. Comfort kun je ook zelf creëren. Een van die dingen zijn de luiers. In de nacht maakt jouw kleintje een lange nacht waardoor hij of zij veel plast. En nee, dan wil je in de ochtend geen kletsnatte luier…

Pampers Baby Dry

Gelukkig heeft Pampers nieuwe luiers ontwikkeld, waardoor jouw kleintje in de ochtend geen natte luier heeft. De nieuwe Pampers Baby Dry bevat 3 revolutionaire absorberende banen die ervoor zorgen dat de luier tot 12 uur droog blijft. Door de drie banen wordt het vocht gelijkmatig over de luier verdeeld. Terwijl de luier het vocht verspreidt en de luier voller wordt, blijven de pasvorm en de structuur hetzelfde.

Hier word je als moeder blij van! Dat is in ieder geval alvast een zorg minder. Ja, en ik ben fan van de nieuwe pampers. Mijn klein ventje plaste zoveel dat het voorheen soms door de luier heen kwam en daar heb ik met deze nieuwe Pampers geen last meer van.

Voorheen voelde ik echt een natte luier, maar nu moet ik het voelen aan het gewicht van de luier. En ik merk dat de luiers volgens mij minder schuren. Mijn mannetje heeft minder rode billen dan voorheen. Maar of dat expliciet aan de luiers ligt, dat weet ik niet zeker. Maar het is wel heel toevallig.

Shop hier alle Pampers Baby Dry met korting >>>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

ignacio-campo-tC9boyqy_40-unsplash1

Luieruitslag bestrijden, zo doe je dit

Luieruitslag is een veelvoorkomend probleem bij baby’s en kan zowel voor de baby als de ouders erg vervelend zijn. Het...
ignacio-campo-FKOjXAbJWlw-unsplash

6 handige tips van een verloskundige tegen zwangerschapskwaaltjes

Mommy’s to be opgelet: want hoewel zwanger zijn een roze wolk kan betekenen, is het geen verrassing dat ook de...
nobodinoz-tipi-en-accessoires-nobodinoz-growing-gr

Oh baby, dit zijn dé absolute musthaves..

Je kleintje is er dan eindelijk en je wilt natuurlijk dat het hem of haar aan niks ontbreekt. Comfort staat...