hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Verzorging

Published on januari 12th, 2017 | by Robin

0

Slaap zacht met de nieuwe Pampers Baby Dry

Slapen is heel erg belangrijk voor jouw kleintje en ook zeker voor jou als moeder. Ik kan er weer heel erg over mee praten, na een nachtje goed doorhalen omdat onze kleine man niet wilde slapen. Verschillende redenen kunnen er zijn waarom jouw kleintje wakker wordt!

Maar sommige dingen kun je voor zijn. Comfort kun je ook zelf creëren. Een van die dingen zijn de luiers. In de nacht maakt jouw kleintje een lange nacht waardoor hij of zij veel plast. En nee, dan wil je in de ochtend geen kletsnatte luier…

Pampers Baby Dry

Gelukkig heeft Pampers nieuwe luiers ontwikkeld, waardoor jouw kleintje in de ochtend geen natte luier heeft. De nieuwe Pampers Baby Dry bevat 3 revolutionaire absorberende banen die ervoor zorgen dat de luier tot 12 uur droog blijft. Door de drie banen wordt het vocht gelijkmatig over de luier verdeeld. Terwijl de luier het vocht verspreidt en de luier voller wordt, blijven de pasvorm en de structuur hetzelfde.

Hier word je als moeder blij van! Dat is in ieder geval alvast een zorg minder. Ja, en ik ben fan van de nieuwe pampers. Mijn klein ventje plaste zoveel dat het voorheen soms door de luier heen kwam en daar heb ik met deze nieuwe Pampers geen last meer van.

Voorheen voelde ik echt een natte luier, maar nu moet ik het voelen aan het gewicht van de luier. En ik merk dat de luiers volgens mij minder schuren. Mijn mannetje heeft minder rode billen dan voorheen. Maar of dat expliciet aan de luiers ligt, dat weet ik niet zeker. Maar het is wel heel toevallig.

Shop hier alle Pampers Baby Dry met korting >>>Comments are closed.

Back to Top ↑