Neutrale babykamer vol sfeer

17 juni 2018

Het blijft een verrassing, wordt het een jongen of een meisje en wil je de babykamer daarom neutraal inrichten? Of houden jullie gewoon van een frisse neutrale babykamer, een kamertje met niet al te veel kleurgebruik?

Neutrale babykamer

Het leuke is, je kan er alle kanten mee op. Wat een leuke klus, het inrichten van de babykamer. Op dit kamertje dient er natuurlijk een fijne sfeer te worden gecreëerd. Zodat de kleine zich er al snel op zijn gemak en veilig gaat voelen en wat zijn eigen plekje gaat worden. Een neutrale babykamer is, zodra de kleine wat ouder wordt ook snel om te toveren naar een kamer voor een echte grote jongen- of meisjeskamer met de toebehorende accessoires. En dan mag er natuurlijk ook in gespeeld worden.

Naturel kleuren

Voor nu kiezen we voor deze kinderkamer inspiratie voor een babykamer in de kleuren grijs en mint met een neutraal behang. Een rustige basis met sfeerelementen. Natuurlijk mogen er geen dieren ontbreken. Wat een leuke trend! En van deze prachtige kinderstoel in de vorm van een olifant gaan ze veel plezier beleven!

En hoe handig is het magneet behang? Ideaal om kaarten, tekeningen en foto’s op te hangen. Er is keuze is verschillende dierenprints. in deze babykamer kiezen we voor zachte materialen, maar wel met een stoere touch. We kiezen daarom voor het “arrows” behang en een metalen hanglamp. Maar ook voor een heerlijk zacht vloerkleed voor de voetjes en een comfortabel en warm ledikantdeken en quilt voor in het mint groene ledikant. Heerlijk!

neutrale babykamer, babykamer ideeen, babykamer inspiratie, babykamer styling, babylabel, babykamer

 Olifant kinderstoel

Ledikant mint

 Ledikantdeken groen

Magneetbehang

 Mobile dieren

 Vloerkleed

Hanglamp

 Quilt

Behang “arrows”

Wolkenlampje

 Muursticker

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Dit kindermatras blijft zo schoon dat je hem vanaf nu zelfs kunt huren

Matrassenmerk Ubed en baby- en kinderspullen verhuurplatform Tiny Library hebben een samenwerking gestart. Vanaf deze week kun je het Ubed...
babykamer

Binnenkijken in het kamertje van Rae + interieur inspo

Al zo lang had ik in mijn hoofd hoe ik de Babykamer wilde gaan doen, zelfs al ver voor de...
nature babykamer

Hello nature! Zo creëer je een nature-inspired babykamer

Waar we met z’n allen wel eens gek van worden? Van de schreeuwerige kleuren, felle lichtjes en veel te luide...