Neutrale babykamer vol sfeer

17 juni 2018

Het blijft een verrassing, wordt het een jongen of een meisje en wil je de babykamer daarom neutraal inrichten? Of houden jullie gewoon van een frisse neutrale babykamer, een kamertje met niet al te veel kleurgebruik?

Neutrale babykamer

Het leuke is, je kan er alle kanten mee op. Wat een leuke klus, het inrichten van de babykamer. Op dit kamertje dient er natuurlijk een fijne sfeer te worden gecreëerd. Zodat de kleine zich er al snel op zijn gemak en veilig gaat voelen en wat zijn eigen plekje gaat worden. Een neutrale babykamer is, zodra de kleine wat ouder wordt ook snel om te toveren naar een kamer voor een echte grote jongen- of meisjeskamer met de toebehorende accessoires. En dan mag er natuurlijk ook in gespeeld worden.

Naturel kleuren

Voor nu kiezen we voor deze kinderkamer inspiratie voor een babykamer in de kleuren grijs en mint met een neutraal behang. Een rustige basis met sfeerelementen. Natuurlijk mogen er geen dieren ontbreken. Wat een leuke trend! En van deze prachtige kinderstoel in de vorm van een olifant gaan ze veel plezier beleven!

En hoe handig is het magneet behang? Ideaal om kaarten, tekeningen en foto’s op te hangen. Er is keuze is verschillende dierenprints. in deze babykamer kiezen we voor zachte materialen, maar wel met een stoere touch. We kiezen daarom voor het “arrows” behang en een metalen hanglamp. Maar ook voor een heerlijk zacht vloerkleed voor de voetjes en een comfortabel en warm ledikantdeken en quilt voor in het mint groene ledikant. Heerlijk!

neutrale babykamer, babykamer ideeen, babykamer inspiratie, babykamer styling, babylabel, babykamer

 Olifant kinderstoel

Ledikant mint

 Ledikantdeken groen

Magneetbehang

 Mobile dieren

 Vloerkleed

Hanglamp

 Quilt

Behang “arrows”

Wolkenlampje

 Muursticker

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...