hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babykamer neutrale babykamer, babykamer ideeen, babykamer inspiratie, babykamer styling, babylabel

Published on juni 17th, 2018 | by de Redactie

0

Neutrale babykamer vol sfeer

Het blijft een verrassing, wordt het een jongen of een meisje en wil je de babykamer daarom neutraal inrichten? Of houden jullie gewoon van een frisse neutrale babykamer, een babykamer met niet al te veel kleurgebruik? Het leuke is, je kan er alle kanten mee op. Wat een leuke klus, het inrichten van de babykamer. Op deze babykamer dient er natuurlijk een fijne sfeer te worden gecreëerd. Zodat de kleine zich er al snel op zijn gemak en veilig gaat voelen en wat zijn eigen plekje gaat worden. Een neutrale babykamer is, zodra de kleine wat ouder wordt ook snel om te toveren naar een kamer voor een echte grote jongen- of meisjeskamer met de toebehorende accessoires. En dan mag er natuurlijk ook in gespeeld worden.

Neutrale babykamer

Voor nu kiezen we voor deze kinderkamer inspiratie voor een babykamer in de kleuren grijs en mint met een neutraal behang. Een rustige basis met sfeerelementen. Natuurlijk mogen er geen dieren ontbreken. Wat een leuke trend! En van deze prachtige kinderstoel in de vorm van een olifant gaan ze veel plezier beleven! En hoe handig is het magneet behang? Ideaal om kaarten, tekeningen en foto’s op te hangen. Er is keuze is verschillende dierenprints. in deze babykamer kiezen we voor zachte materialen, maar wel met een stoere touch. We kiezen daarom voor het “arrows” behang en een metalen hanglamp. Maar ook voor een heerlijk zacht vloerkleed voor de voetjes en een comfortabel en warm ledikantdeken en quilt voor in het mint groene ledikant. Heerlijk!

neutrale babykamer, babykamer ideeen, babykamer inspiratie, babykamer styling, babylabel

bow Olifant kinderstoel

bow Ledikant mint

bow Ledikantdeken groen

bow Magneetbehang

bow Mobile dieren

bow Vloerkleed

bow Hanglamp

bow Quilt

bow Behang “arrows”

bow Wolkenlampje

bow Muursticker

Kijk hier voor meer babykamer inspiratie >>>

Lees hier alles over het inrichten van een meisjeskamer >>

Jongenskamer themakamers >>

Tags: , , , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑