Natuurrubberen bijtspeeltjes van Lanco in herfst thema

31 augustus 2022

Als de zomervakantie er eenmaal op zit, staat al snel de herfst weer voor de deur. Het mooiste seizoen om heerlijk met je kindje door het bos te wandelen en daar samen je ogen uit te kijken. De blaadjes aan de bomen krijgen de prachtigste kleuren en overal verschijnen paddenstoelen. En dus ook het perfecte moment om je kindje een natuurrubberen bijtspeeltje van Lanco uit de speciale herfstcollectie te geven. Want hoe leuk is het, om tijdens zo’n wandeling heerlijk op zo’n herfstblaadje of paddenstoel te kunnen sabbelen of bijten?

Shop hier het gele bijtblaadje

Natuurrubberen bijtspeeltjes in herfst look…

De speciale herfstcollectie van Lanco bestaat uit diverse bijtspeeltjes in de vorm van herfstbladeren en een paddenstoel. Deze laatste ziet er uiteraard uit zoals een echte kabouterpaddenstoel eruit moet zien: rood met witte stippen. Alle figuren zijn speciaal ontwikkeld voor kleine babyhandjes en daarom makkelijk vast te pakken. Daarbij is de zachte structuur van het natuurrubber heerlijk om op te sabbelen en bijten, zeker bij doorkomende tandjes en pijnlijk tandvlees. En als je nou tóch niet echt een herfsttype bent, heb je gelukkig ook nog keuze uit schelpen, dieren, fruitvormen, sterren en planeten, een regenboog, cactussen en nog veel meer!

herfst bijtringen bijtspeeltjes

Bekijk hier diverse Lanco bijtspeeltjes

Ambachtelijk productieproces

Het natuurrubberen speelgoed van Lanco wordt speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten en voldoet dan ook aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Sommige onderdelen worden zelfs nog ambachtelijk met de hand uitgevoerd. Hierdoor zijn geen twee bladeren, paddenstoelen, eendjes of vissen hetzelfde en heeft ieder kind een écht uniek speeltje.

Shop hier het eikenblad

Eetbare kleurstof

Alle speelgoedfiguren van Lanco zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en zijn vrij van schadelijke stoffen als PVC, BPA, Nitrosaminen en Ftalaten. Zelfs op de gekleurde figuren kan heerlijk worden gesabbeld dankzij het gebruik van eetbare kleurstoffen. Alle Lanco speelgoedfiguren zijn voor baby’s dan ook een volledig veilige keuze.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

stapelstein

Stapelstein – Blijf in balans! 

De eerste keer dat ik ze zag was ik al heel enthousiast, ik schrok alleen wel een beetje van de...
image-3

Sophie de Giraf: Het tijdloze icoon onder de bijtspeeltjes

Hoewel er in de afgelopen decennia al vele soorten bijtspeeltjes op de markt zijn verschenen, is er maar één Sophie...
DSC02611

Review – Sophie Activity Wheel + Winactie!

Ontdekken, ze is er gek op! Onze kleine meid. Ze gaat graag op onderzoek uit, wil met alles druk in...