Nachtlampjes: om op te eten

27 september 2017

Baby’s hebben vaak wat moeite met in slapen komen de eerste tijd. Dit zou kunnen komen doordat jouw kleintje zich alleen voelt in een donkere kamer. Om je kleintje iets meer gerust te stellen is het fijn om een klein lampje in de kamer van de baby te zetten. Zo lijkt het net of er iemand in de buurt is en is de kamer niet meteen pikkedonker. Wij hebben een aantal leuke nachtlampjes voor je op een rij gezet. Lampjes om je vingers bij af te likken!

Om op te (vr)eten

Nachtlampjes heb je tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Je kunt deze ook precies laten passen in jouw interieur. Wij werden helemaal wild van deze lampjes in de food trend. Van ijshoorntje tot gezonde appel en van lichtbox met leuke tekst tot een gezellige goude ananas. Je kunt de kamer zo gezond maken als je zelf wilt. Wij spotten ook nog deze leuke mini melklamp via De Kleine Zebra. Erg leuk om te combineren met allerlei andere accessoires in zwart en wit. Hoe leuk staat deze lamp op een plankje bij de rest van jou gestylde items?

Deze strakke kleuren en vormen zijn een trend vanuit Scandinavië. En wij Nederlanders houden hiervan. Niet teveel poespas, maar lekker strak maar toch speels. Past het ook in jouw babykamer? Alle lampen die wij geselecteerd hebben voor je zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren. Zo kun je precies kijken wat past in jouw gestylde kamer voor jouw kleintje.

Toch nog de laatste trek gekregen? Kies dan voor deze leuke ‘Cookie’ lamp. Geeft mooi gedimd licht en zorgt elke keer voor een lach op je gezicht als je naar deze lamp kijkt.

nachtlampjes, babykamer lampjes, baby lmapjes, kinderkamer verlichting

Grappige koekjes lamp

Melkfles lamp

IJslamp

Gouden ananas lamp

Lightbox met letters om zelf teksten te maken

Appellampje

nachtlampjes, babykamer lampjes, baby lmapjes, kinderkamer verlichting

Foto’s: Pinterest

Links: gave, grote Nijntje lamp, dimbaar

 

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Dit kindermatras blijft zo schoon dat je hem vanaf nu zelfs kunt huren

Matrassenmerk Ubed en baby- en kinderspullen verhuurplatform Tiny Library hebben een samenwerking gestart. Vanaf deze week kun je het Ubed...
babykamer

Binnenkijken in het kamertje van Rae + interieur inspo

Al zo lang had ik in mijn hoofd hoe ik de Babykamer wilde gaan doen, zelfs al ver voor de...
nature babykamer

Hello nature! Zo creëer je een nature-inspired babykamer

Waar we met z’n allen wel eens gek van worden? Van de schreeuwerige kleuren, felle lichtjes en veel te luide...