OLALA, wat een leuke nachtlampjes

19 december 2019

Kindjes worden nog wel eens ’s avonds of ’s nachts wakker. Dan is het fijn om een nachtlampje naast het bedje te hebben staan, om ze enigszins gerust te stellen. Kies ervoor om een subtiel lampje op een praktische plek te plaatsen, die niet te fel schijnt. nachtlampje baby

Nachtlampje baby

Djurre is gek op lampjes èn op diertjes! Daarom koos ik voor deze review het nachtlampje van het Franse merk Olala Boutique® met maar liefst drie superschattige konijntjes. Deze witte konijntjes genaamd Léo, Lila en Léni, zijn draadloze ledlampjes die mijn kleine mannetje gerust stellen in de nacht. Ik heb ze verdeeld over zijn kamertje neergezet.

nachtlampje, olala nachtlampje, lampje met 3 konijntjes, kleine giraf

Veilige nachtlampjes

Voor gebruik laadt je deze lampjes 3 uur op. Dit doe je door de konijntjes op de ronde inductie oplaadunit te plaatsen. Vervolgens brandt er een rood lampje in ieder konijntje, zodat je kunt zien dat ze aan het opladen zijn. Aan de onderzijde van ieder lampje zit een soft-touch aan -en uit knopje. Ze zijn gemaakt van veilige materialen en blijven minstens 12 uur branden.

Wat echt super is van LED is dat het niet warm wordt, daardoor kunnen deze lampjes eenvoudig worden gepakt. Ze zijn speciaal ontworpen voor kleine kinderhandjes, zodat Djurre ze ook makkelijk vast kan pakken. Deze lampjes zijn nu zowel Djurre als mama’s favoriet! Ze zijn zeer praktisch op de babykamer door zowel het leuke ontwerp, het simpele gebruik en het lichte gewicht.

Jarenlang plezier van deze leuke nachtlampjes

De nachtlampjes kan ik over een paar jaartjes zelfs gebruiken om een lichtpad te creëren voor Djurre gedurende de nacht. Ik plaats dan één van de lampjes bij het bed, een tweede lampje in de gang, en een derde lampje bij de deur van de badkamer. Zo weet hij straks in de nacht veilig de weg naar het toilet te vinden.

Binnenkijken bij babykamers >>

Mintgroene babykamer >>

Jungle babykamer >>

olala lampjes, nachtlampje konijn, lampje baby

olala lampjes, lampje konijn
nachtlampje, nachtlampje baby, olala lampjes, nachtlampje konijn, nachtlampje baby

nachtlampje baby, olala lampjes, nachtlampje konijn, nachtlampje baby

Bekijk meer babykamer shoptips >>

Over Olala

Olala Boutique®, een Franse fabrikant van babyverzorgingsproducten, biedt producten door ouders ontworpen, geïnspireerd op situaties die ze tegenkomen bij hun kinderen. De producten van Olala Boutique® zijn ontworpen om het dagelijks leven voor ouders gemakkelijker te maken en om de onafhankelijkheid van kinderen te ondersteunen, zo ook dit leuke nachtlampje baby.

Over de Kleine Giraf

Kleine Giraf BV is exclusief distributeur van o.a. Sophie de Giraf en andere must-have baby en mama. De producten van Kleine Giraf zijn absolute must haves voor hippe baby’s! De merken van Kleine Giraf onderscheiden zich door het bijzondere design en het gebruik van natuurlijke materialen. Alle producten van Kleine Giraf zijn vrij van BPA, PVC, Phthalaten en andere schadelijke stoffen. Hun merken zijn dan ook 100% veilig voor baby’s, dreumesen en peuters! Daarnaast letten ze bij het selecteren van de merken extra goed op eerlijke werkomstandigheden en duurzame productieprocessen.

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...